Skip to content

GP Elite: geen facturen meer printen of zoeken

Het team van GP Elite staat op een racebaan tussen twee wagens

Bij GP Elite werkt Bram Hoekstra op de Finance Afdeling en maakt gebruik van FM Module. “Wij zochten naar een oplossing voor het wekelijkse printen van alle facturen en verdelen onder de afdelingen; dat is natuurlijk niet efficiënt werken. Daarom zochten we naar een partij die daar verder bij kon helpen. Met behulp van online research hebben wij uiteindelijk voor FM Module gekozen als partner. En met FM Module haalde we meteen een inhaalslag, niet meer printen én er raken ook geen facturen meer zoek.

Bram Hoekstra van GP Elite

FM Module is, als je er aan aantal weken mee werkt, een heel fijn programma. Dit scheelt ons een hoop tijd in de boekhouding! De onderdelen die we het meest gebruiken is het uitzetten van facturen bij de juiste afdeling voor het accorderen en het direct boeken op de juiste kostenplaats. Ook direct een van de waardevolste onderdelen. We zijn erg blij met de manier van accordering, de doorontwikkeling van het programma met updates en het snelle reageren en communiceren door het team van FM Module. Qua reactietijd, soms loopt de wachttijd langer op tussen het doorsturen en daadwerkelijk ontvangen in FM module, maar dat is iets waar aan gewerkt wordt.

Ik kan iedereen die nog printjes draait van facturen aanraden om eens met Jan-Willem te praten, want je kunt echt beter een overstap maken naar FM Module. Dat scheelt zoveel!”

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

×