Skip to content
Contact met vertegenwoordiger FM Module

Meer informatie?

Bel Jan-Willem:

06 - 33 65 95 92

Samenwerken met FM Module

FM Module is met bijna alle boekhoudpakketten te koppelen. Wat u ook gebruikt, wij kunnen er voor zorgen dat FM Module werkt met uw huidige pakket. Naast de standaard koppelingen die we bouwen, hebben we ook partners waarmee we samenwerken. Op dit moment hebben we partnership met SnelStart en staan er nog twee partnerships in de planning. En deze partnerships brengen nog meer voordelen voor u mee.

Meer mogelijkheden

Het uitbreiden van FM Module doen we graag. Wanneer we samenwerken in een partnership, kunnen we ook gericht de verschillende mogelijkheden van FM Module in combinatie met dat pakket in kaart brengen. Zo verloopt het werken in het (boekhoud)systeem met FM Module extra soepel.

Meer functionaliteiten

Hebben we de mogelijkheden in beeld, dan kunnen we ook kijken welke extra functionaliteiten er nodig zijn. Voor verschillende pakketten kan FM Module anders werken. En SnelStart weet exact wat er nodig is om hun systeem samen met onze module tot het beste te laten komen.

Extra getest

Doordat we samenwerken, vinden er ook extra testrondes door SnelStart zelf plaats. Omdat zij precies weten hoe hun systeem in elkaar zit, zorgen we voor een nog betere start na het bouwen van de koppeling en hoeven we minder in de praktijk te testen.

Één aanspreekpunt

En heeft u een keer financiële vragen? Dan hoeft u niet langs verschillende partijen. U houdt uw huidige aanspreekpunt van SnelStart, diegene kan ook de vragen rondom FM Module beantwoorden.

Ook samenwerken?

Werkt u met een pakket waar we nog geen koppeling mee hebben? Neem gerust contact met ons op. Wat er nog niet is, zouden we kunnen bouwen. Zodat u ook gebruik kunt maken van de voordelen van FM Module.

Heeft u een (boekhoud)systeem en wilt u samenwerken met FM Module? Neem dan ook contact met ons op, zodat we samen onze gebruikers verder kunnen helpen.

One thought on “Samenwerken met FM Module

Comments are closed.

Deze bedrijven profiteren elke dag van FM Module:

Zonnegilde
Wielink
VDP – Van De Put
VVB Advies
Stoter
Schiphol
Jos van Rees & ZN BV
Hoeben Metalen B.V.
H. Kamp
De Groot Diervoeders B.V.
Gebr. Visscher
Eplucon
E.G. ten Kate
De Bruin – Tankbouw
Boer
Belvy
Visscher
Van Dijk
Carpetline
Bruggeman
Recycling Kampen
Vingino

Gratis demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u geheel vrijblijvend de werking en voordelen van FM Module zien. Dit kan bij u op locatie, of in één van onze vestigingen.

Brochure download

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure van FM Module.

×