Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

In juni hebben we geen noemenswaardige nieuwe functionaliteiten. Wel hebben we klein onderhoud gepleegd en zijn we vooral bezig geweest met het bouwen van de nieuwe webapplicatie van FM Module. In deze nieuwsbrief zullen we hierover meer vertellen. Maar eerst geven we een aantal tips, waarmee u uw werk nog makkelijker wilt doen.

Triggermeldingen

Als er gegevens niet goed van een factuur worden gehaald, kan dit betekenen dat de template voor die leverancier aangepast moet worden. U kunt hiervoor een triggermelding aanmaken (rechtermuistoets op de factuurregel).

Deze melding komt vervolgens bij het FM Module team binnen, waarna de template wordt gecorrigeerd waar nodig. Het kan even duren voordat de melding is verwerkt. Daarna moet het goed binnenkomen voor de desbetreffende leverancier.

Mocht de factuur niet goed gekoppeld worden aan een leverancier of worden de bedragen, factuurnummer of -datum er niet goed afgepakt, maak dan ook een triggermelding aan. Dit geldt alleen voor leveranciers die al bij bekend zijn. Dit kunt u zien als er geen ‘onbekende factuur’ in de factuuromschrijving op het 1e tabblad staat. Of door de toegepaste trigger te bekijken:

Als deze een andere waarde dan 71 heeft, dan is hij al bekend en kan je een triggermelding aanmaken, als dat nodig is. Trigger 71 betekent dat de leverancier onbekend is.

Voor een geheel onbekende leverancier, maakt FM Module automatisch een template voor het FM Module team. Deze wordt na verloop van tijd omgezet naar een nieuwe template (trigger) voor die leverancier.

Verkeerde leverancier of grootboek

Het kan zijn dat een factuur altijd op de verkeerde relatie binnen komt, het kan zijn dat per ongeluk er een verkeerde relatie is gekoppeld aan een template. Ook dit kun je in bovenstaand scherm controleren, Bij “Klanttrigger voor” staat de naam van de template. Is rechtsonder bij de relatie een andere relatie gekoppeld dan zullen alle facturen, die matchen op deze trigger, dus met de verkeerde relatie getoond worden. Dit geldt ook voor de grootboeken die hier staan ingesteld.

Waar zijn we trots op?

In deze editie van onze maandelijkse nieuwsbrief willen we graag een van de meest waardevolle functies van FM Module in de schijnwerpers zetten: ons digitale archief. Dit onderdeel van onze software is ontworpen om uw werk aanzienlijk makkelijker, sneller en efficiënter te maken.

Met ons digitale archief kunt u eenvoudig facturen en documenten opzoeken door simpelweg een zoekwoord in te voeren. Dit betekent dat u nooit meer tijd hoeft te verspillen aan het doorzoeken van fysieke archiefkasten en factuurmappen. Of u nu een dispuut wilt oplossen of een specifieke factuur wilt bekijken, alles is binnen handbereik in FM Module.

Het digitaliseren en archiveren van uw documentenstroom biedt enorme voordelen. Het bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook fysieke ruimte die anders gebruikt zou worden voor opslag. Hierdoor kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw werk optimaal uitvoeren.

We zijn er trots op dat ons digitale archief u helpt uw administratieve processen te stroomlijnen en te verbeteren. Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van FM Module!

De nieuwe webapplicatie under construction?

Zoals we eerder gemeld hebben in deze nieuwsbrief en onlangs weer op LinkedIn, richten we ons momenteel op een nieuwe WebApp (web.fmmodule.nl). Hierin hebben we de laatste maand flinke stappen gemaakt. We moeten nog wel een aantal stappen zetten en de applicatie ook goed doortesten, voordat we deze breed beschikbaar kunnen stellen, maar we zijn nu op een punt waarop we kunnen zeggen dat we 80% van de functionaliteit hebben ingebouwd in een nieuwe webapplicatie.

FM Web op twee schermen met links het hoofdscherm. Hierin is het menu met de knoppen boven de facturen zichtbaar. Aan de linkerkant is het menu om instellingen, gebruikers en andere zaken te beheren.

FM Web uitgebreid over twee schermen. De factuurafbeelding kan hierbij op een tweede scherm worden geplaatst, waardoor er zoveel mogelijk ruimte beschikbaar is om de factuurgegevens te controleren en waar nodig te bewerken.

Meer weten of overstappen naar de laatste versie van FM Module? Neem contact met ons op via support@vwc.nl. We helpen u graag verder.

Mocht u een update gemist hebben, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website: https://www.fmmodule.nl/nieuws/. In elke update kondigen we nieuwe dingen aan, verbeteringen of bepaalde weetjes voor het werken met FM Module.
Volg ons ook op https://www.linkedin.com/company/fm-module/ om op de hoogte te blijven.

Bedankt voor uw voortdurende ondersteuning en feedback.