Skip to content

Hoe kunnen we helpen?

Cashflow

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van FM Module naar Cashflow (Hagru). FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan Cashflow. .

Werking
FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van Cashflow. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit Cashflow. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen worden de gegevens actueel gehouden.

Nadat alle vinkjes er zijn, wordt de factuur verwerkt en wordt de factuur toegevoegd met de regels aan een XML-bestand dat ingelezen wordt in Cashflow. Het bestand groeit steeds met de de accordering mee totdat het in Cashflow ingelezen wordt. In Cashflow is de mogelijkheid om dit bestand in te lezen. Cashflow maakt er na het inlezen een boekingen van, waar eventueel nog correcties in gemaakt kunnen worden.

Onder het tabblad overig bij algemene instellingen zijn een tweetal instellingen te vinden welke geconfigureerd dienen te worden voordat de Cashflow-koppeling naar behoren werkt:

Volgnummer: het nummer wat aan het boekstuk wordt toegekend. Deze dient opvolgend met Cashflow te zijn
Archiefsoort: Indien het digitale archief van Cashflow wordt gebruikt, dient hier de archiefsoort ingegeven te worden.

Inhoudsopgave
×