Skip to content

Minox

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van FM Module naar Minox beschikbaar. Deze koppeling werkt door middel van de API van Minox.

FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan Minox.

Werking
FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van Minox. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit Minox. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen worden de gegevens actueel gehouden.

De boekingen komen in het inkoopboek zonder verdere tussenhandeling. Nadat de regels zijn binnengekomen in Minox, kunt u dit indien nodig nog binnen Minox verder verwerken.

Voordelen

  • Factuurverwerking van zowel papieren als digitale facturen.
  • Directe besparing van invoertijd op de crediteurenadministratie.
  • Opbouw van digitaal tekstdoorzoekbaar archief facturen en overige documenten direct opvraagbaar vanuit Minox.
  • Afgeschermd archief gekoppeld aan rechtenstructuur.
  • Sterk vereenvoudigd fiatteringsproces van facturen factuurverwerking scannen of inlezen. De papieren facturen worden gescand, de digitale facturen worden direct gelezen uit de mailbox en worden direct zichtbaar in FM Module.
  • Het fiatteringsproces kan direct ingaan en iedereen kan op een eigen gekozen moment fiatteren. Nadat alle vinkjes er zijn wordt de factuur verwerkt en komt deze binnen in Minox. De boekingsdatums zijn afhankelijk van de factuurdatum of boekingsdatum zoals die ingegeven zijn in FM Module.
Inhoudsopgave
×