Skip to content

Snelstart

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van FM Module naar SnelStart. FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan SnelStart. Het is tevens mogelijk om boekingen in het kasboek in plaats van het inkoopboek te verwerken.

Werking

FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van SnelStart. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit SnelStart. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen, worden de gegevens actueel gehouden.

Voordelen

  • Factuurverwerking van zowel papieren als digitale facturen.
  • Directe besparing van invoertijd op de crediteurenadministratie.
  • Opbouw van een digitaal (tekst)doorzoekbaar archief facturen en overige documenten direct opvraagbaar vanuit SnelStart.
  • Afgeschermd archief gekoppeld aan rechtenstructuur.
  • Sterk vereenvoudigd fiatteringsproces van facturen, factuurverwerking scannen of inlezen. De papieren facturen worden gescand, de digitale facturen worden gelezen uit de mailbox en worden direct zichtbaar in FM Module.
  • Het fiatteringsproces kan direct ingaan en iedereen kan op een eigen gekozen moment fiatteren. Nadat alle vinkjes er zijn, wordt de factuur verwerkt en komt deze binnen in SnelStart. De boekingsdatums zijn afhankelijk van de factuurdatum of boekingsdatum zoals die ingegeven zijn in FM Module.
  • Vooraf boeken door FM Module is mogelijk, zodat uw factuur alvast betaald kan worden.

SnelStart versies

Vanaf versie 12 wordt Snelstart volledig ondersteund door FM Module. Ook de online variant is ondersteund. De koppeling is gerealiseerd met de SnelStart B2B API en uw boekingen worden door FM Module rechtstreeks in uw SnelStart administratie geplaatst.

Versie 11 of ouder worden ondersteund door middel van de SnelStartGateway koppeling. Ook is het mogelijk om CSV-bestanden van uw boekingen aan te maken met FM Module en die in SnelStart te importeren. U kunt dus in principe FM Module gebruiken met elke versie van SnelStart.

Meer weten? Zie ook https://www.fmmodule.nl/snelstart/

Inhoudsopgave
×