Skip to content

Hoe kunnen we helpen?

Unit4

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van FM Module naar Unit4 beschikbaar. Deze koppeling werkt door middel van de API van Unit4.

FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan Unit4.

Werking
FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van Unit4. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit Unit4. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen worden de gegevens actueel gehouden.

Met de koppeling kunt u ook op een boekingsregel een dossier of kostenplaats invoeren. U kunt kiezen uit de lijst van projecten of kostenplaatsen van uw administratie die in Unit4 beschikbaar zijn.

De boekingen komen in het inkoopboek zonder verdere tussenhandeling. Nadat de regels zijn binnengekomen in Unit4, kunt u dit indien nodig nog binnen Unit4 verder verwerken.

FM Module werkt met versie 1101 van de Unit4 API.

Geen mogelijk van gebruik van de Unit4 API? Importeren met CSV-bestanden.

Als het in uw situatie niet mogelijk is om gebruik te maken van de Unit4 API, dan is het mogelijk om met behulp van een CSV-bestand de boekingen te importeren. U bent daarbij beperkt tot importeren van één kostenregel per boeking. Indien u meer kostenregels heeft, dient u dit zelf in Unit4 aan te vullen.

Inhoudsopgave
×