Als ICT Procesbeheerder van Elektrolas Lastechniek is Davy van der Steijn op zoek naar de makkelijkste wegen op digitaal gebied. Zo werkt hij ook met FM Module. “Het inboeken van facturen werd bij ons nog met de hand gedaan. Facturen werden uitgeprint en één voor één ingevoerd in het systeem. Om erachter te komen of een factuur goedgekeurd was bij een collega, werd ook daar de factuur geprint en op zijn of haar bureau gelegd. Dit was een tijdrovende zaak waar wij een efficiëntie slag wilde maken.

Het gebruik zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor een grote tijdwinst en wij zijn dan ook zeer tevreden. De meest gebruikte feature bij ons is het scannen en herkennen van de facturen. Handig is ook dat het handmatig bijgestuurd kan worden, indien nodig. Dus als jij als bedrijf nog handmatig facturen inboekt, dan raad ik je aan om hier naar te kijken. Aan de hand van het aantal facturen is het makkelijk uit te rekenen of het rendabel is of niet. Jan-Willem helpt je daar graag bij.

Het fijne aan FM Module is ook dat de ontwikkelaars goed communiceren, open staan voor verbeteringen en weer contact hebben met de ontwikkelaars van ons ERP systeem. Duim omhoog voor het team achter FM Module!”

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

Nieuwsgierig naar andere verhalen?
Lees ook de klantervaring van andere bedrijven.