Ook klaar met stapels papier op je werkplek? Of juist een overvolle kast met nog te scannen facturen? Als het gaat om facturen scannen en boeken, dan is FM Module daar om je helpen. Het scannen en (in)boeken van inkoopfacturen kan een tijdrovende klus zijn. En belangrijker: is de controle wel geheel waterdicht? Deze twee onderwerpen zijn de aanleiding voor het ontwikkelen van FM Module.

Mieke Bruggeman verwerkt de administratie bij  Bruggeman Hoveniers en gebruikt FM Module:

“De mensen achter FM Module hebben erg goed meegedacht met ons bedrijf in het vinden van een oplossing voor het digitaal inlezen van facturen.”
Het scannen en (in)boeken van inkoopfacturen kan een tijdrovende klus zijn

Eenvoudig inkomende facturen scannen

De FM Module verwerkt alle inkomende facturen. De facturen worden automatisch gescand en ingeboekt. De FM module bevat intelligentie waardoor het systeem facturen kan lezen. Een factuur wordt herkent en staat meteen klaar voor accordering. Medewerkers die gemachtigd zijn kunnen de factuur direct accorderen. Geen rechten of machtiging? Dan kun je ook geen factuur inzien of accorderen. Hiermee zorgen we dat er geen (vertrouwelijke) informatie in verkeerder handen vallen. Is een factuur gecontroleerd en goedgekeurd? Dan wordt de factuur automatisch geboekt in uw boekhoudpakket. Dat maakt het eenvoudig voor iedereen.

FM Module staat klaar voor jou en je collega’s en maakt automatisch een digitaal archief aan. Dat zorgt dat er geen zoekgeraakte facturen meer zijn, facturen ook terug te vinden zijn op inhoud en geeft ten alle tijden zicht op de factuurstatus. FM Module is geschikt voor iedere organisatie en iedere medewerker, het is zo eenvoudig mogelijk ontwikkeld zodat iedereen ermee kan werken.

Waarmee mag FM Module jou helpen?

Online demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een online demo door het formulier hier naast in te vullen.

Binnen een half uur weet je waar je aan toe bent!