Skip to content
Contact met vertegenwoordiger FM Module

Meer informatie?

Bel Jan-Willem:

06 - 33 65 95 92

Facturen verwerken

Ook klaar met de stapeltjes papier op je bureau? Of puilt juist de kast uit met nog te verwerken facturen? En wil je daar mee aan de slag? Als het gaat om facturen verwerken, dan kan FM Module daar bij helpen. Het verwerken en inboeken van inkoopfacturen is een noodzakelijk kwaad. En belangrijker: is de controle waterdicht? Deze twee factoren waren de aanleiding voor de ontwikkeling van FM Module.

Gerjan Visscher van Visscher BV gebruikt FM Module om zijn werk makkelijker te maken:

“De administratie verwerkt de facturen en de uitvoerders, monteurs en andere collega’s moeten allen op bepaalde facturen akkoord geven. Dat kan gemakkelijk in de FM Module. Ook voor mij als ‘eindverantwoordelijke’ werkt het veel beter. Je kunt elke factuur verwerken en ik ben gelukkig verlost van alle losse ordners. Dat maakt ook dat we het programma graag gebruiken.”
Facturen verwerken op papier is niet meer nodig. Rekenmachines en ordners kunnen achterwege blijven.

Verwerk eenvoudig inkomende facturen

De FM Module verwerkt alle inkomende facturen. De facturen worden automatisch ingeboekt. De FM module bevat intelligentie waardoor het systeem facturen kan lezen. Een factuur wordt herkent en staat meteen klaar voor accordering. Medewerkers die gemachtigd zijn kunnen de factuur direct accorderen. Geen rechten of machtiging? Dan kun je ook geen factuur inzien of accorderen. Hiermee zorgen we dat er geen (vertrouwelijke) informatie in verkeerder handen vallen. Is een factuur gecontroleerd en goedgekeurd? Dan wordt de factuur automatisch geboekt in uw boekhoudpakket. Dat maakt het eenvoudig voor iedereen.

FM Module staat klaar voor jou en je collega’s en maakt automatisch een digitaal archief aan. Dat zorgt dat er geen zoekgeraakte facturen meer zijn, facturen ook terug te vinden zijn op inhoud en geeft ten alle tijden zicht op de factuurstatus. FM Module is geschikt voor iedere organisatie en iedere medewerker, het is zo eenvoudig mogelijk ontwikkeld zodat iedereen ermee kan werken.

Waarmee mag FM Module jou helpen?

Deze bedrijven profiteren elke dag van FM Module:

Zonnegilde
Wielink
VDP – Van De Put
VVB Advies
Stoter
Schiphol
Jos van Rees & ZN BV
Hoeben Metalen B.V.
H. Kamp
De Groot Diervoeders B.V.
Gebr. Visscher
Eplucon
E.G. ten Kate
De Bruin – Tankbouw
Boer
Belvy
Visscher
Van Dijk
Carpetline
Bruggeman
Recycling Kampen
Vingino

Gratis demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u geheel vrijblijvend de werking en voordelen van FM Module zien. Dit kan bij u op locatie, of in één van onze vestigingen.

Brochure download

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure van FM Module.

×