Skip to content
Contact met vertegenwoordiger FM Module

Meer informatie?

Bel Jan-Willem:

06 - 33 65 95 92
Een graafmachine van Visscher BV aan het werk

Visscher BV: Verduurzamen én minder werk

Gerjan Visscher is eigenaar van Visscher BV en gebruikt FM Module.
“We zijn gestart met FM Module omdat we minder papier willen verbruiken in het kader van verduurzamen en we willen efficiënter werken. We werken met verschillende personen in dit systeem. Voor mij is het weer anders dan voor bijvoorbeeld een uitvoerder. Hij zal andere prioriteiten leggen. Zo het nu gaat is het voor de administratie geen minder werk, maar voor alle anderen wel.

Het grootste voordeel naast het verduurzamen is dat de anderen de facturen gemakkelijk kunnen nakijken. De administratie verwerkt de facturen en de uitvoerders, monteurs en andere collega’s moeten allen op bepaalde facturen akkoord geven. Ook voor mij als “eindverantwoordelijke” werkt het veel beter. Je kunt elke factuur verwerken en ik ben gelukkig verlost van al die ordners die je door moet spitten. Dat maakt ook dat we het programma graag gebruiken, ondanks dat er hier en daar nog wel iets te verbeteren. VWC luistert naar onze wensen en probeert dit ook in FM Module te verwerken.

Als ik kijk wat de onderdelen zijn die we het meest gebruiken, zijn dat het zoeken en inkijken van facturen, de boekregels en het accorderen. Vooral het kunnen accorderen door verschillende personen is een prettig onderdeel van FM Module. Ieder bedrijf met veel verschillende accordeurs zou ik dit programma zeker aanraden.”

Deze bedrijven profiteren elke dag van FM Module:

Zonnegilde
Wielink
VDP – Van De Put
VVB Advies
Stoter
Schiphol
Jos van Rees & ZN BV
Hoeben Metalen B.V.
H. Kamp
De Groot Diervoeders B.V.
Gebr. Visscher
Eplucon
E.G. ten Kate
De Bruin – Tankbouw
Boer
Belvy
Visscher
Van Dijk
Carpetline
Bruggeman
Recycling Kampen
Vingino

Gratis demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u geheel vrijblijvend de werking en voordelen van FM Module zien. Dit kan bij u op locatie, of in één van onze vestigingen.

Brochure download

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure van FM Module.

×