Ingrid Jager is de eerste binnen VBB Advies die gebruik maakt van FM Module. “We zijn in aanraking gekomen met FM Module door een van onze eigen klanten. Hij wou graag zelf (een deel van) zijn inkoopfacturen verwerken en digitaliseren. Doordat hij er mee is gaan werken, en we geen dubbel werk wilden doen, werden wij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden en zijn we er ook mee aan de slag gegaan.”

“Er zit een kleine leercurve in het gebruik van FM Module. Daardoor bespaarde ik in het begin nog niet zoveel tijd als dat ik zou willen. Maar nu ik er langer mee werk ervaar ik zeker gemak. Ik werk nu bijna dagelijks met FM Module. Voor een deel van onze klanten zet ik FM Module in voor overzicht en voor sommige zelfs als betalingsopdracht.

Wij werken met Snelstart en daar heeft FM Module een koppeling mee. Zo schieten gegeven van Snelstart direct door naar FM, maar ook andersom werkt het. In Snelstart zet ik de betalingen klaar. De gegevens die ik daar voor nodig heb, haalt Snelstart van de inkoopfactuur uit FM. Wel zo makkelijk; dan heb ik geen dubbel werk en het overzicht in beide programma’s is ook meteen weer up-to-date en actueel.

Naast het ‘communiceren’ met Snelstart vind ik het ook fijn dat inkoopfacturen meteen worden ingelezen. Direct van onze klant, in de juiste administratie bij ons. Zeker in een btw-maand scheelt dit in de drukte. Het verspreidt mijn werk meer, waardoor ik over het algemeen ook minder tijdsdruk ervaar.

Er zijn een paar dingen die ik graag nog in FM Module wil zien. Deze tips deel ik met het team achter FM Module. Dat is ook het fijne van een programma dat nog aan het door ontwikkelen is, ze kunnen veel gemakkelijker jouw wensen meenemen. Dit geldt ook voor vragen in het algemeen. Je weet ook wie er achter FM Module zit, je kunt gewoon bellen en dan word je geholpen door jouw contactpersoon.”

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

Nieuwsgierig naar andere verhalen?
Lees ook de klantervaring van andere bedrijven.