John van Es is werkzaam bij Schiphol Airport Retail en werkt met FM Module. “Wij zijn FM Module tegen gekomen via een zoekopdracht op internet. We zochten namelijk een programma, dat voor ons een overzicht van de inkoopfacturen in Excel kon uitdraaien. Dit wordt zeer weinig aangeboden, maar gelukkig voor ons kan FM Module dat wel en kunnen we daardoor makkelijk werken.

Met FM Module zijn we gestart om het accorderen van inkoopfacturen efficiënter te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we veel de archief functie. Dit werkt zeer handig om snel facturen op te zoeken. Werken met FM Module wordt door alle collega’s positief ervaren. Het is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

We ervaren het contact met de ontwikkelaars van FM Module ook als positief. Afspraken worden nagekomen, support vragen worden snel opgepakt en opgelost. De eenvoudige implementatie en de snelheid waarmee we met de applicatie aan de slag konden, was voor ons ook een verrassing. Binnen een week konden we facturen inlezen en verwerken. Na de opstart periode kwam het finetunen en dat is bijzonder goed verlopen. En ook belangrijk: de applicatie is zeer stabiel. Geen verstoringen of performance problemen.

FM Module is zeker een aanrader voor organisaties die nog veel op papier verwerken en (langzaam) de overstap naar digitaal willen maken.”

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

Nieuwsgierig naar andere verhalen?
Lees ook de klantervaring van andere bedrijven.