FM Module is niet zomaar ontstaan. Het is in eerste instantie door VWC ontwikkeld voor eigen gebruik. Er was op dat moment nog niets om inkoopfacturen makkelijker, sneller en efficiënter te verwerken of op afstand te gebruiken en het eigen VWC softwareteam ging aan de slag. Met resultaat! Niet alleen maken ze zelf gebruik van FM Module, ze raden het iedereen aan.

Met koppelingen aan verschillende software pakketten – en zelfs Excel –  kan FM Module bij (bijna) iedere organisatie gebruikt worden. Van een zzp’er die zelf zijn administratie doet tot een grote organisatie met meerdere rollen op de administratieafdeling. Iedere dag werken de softwareontwikkelaars verder om FM Module te updaten en zo voor iedere ondernemer het best passende concept aan te kunnen bieden.

Want zeg nou zelf, er zijn toch leukere dingen om je tijd aan te besteden dan aan het inboeken van een inkoopfactuur?

Doelstelling

FM Module is een pakket geworden wat de gebruiker ontzorgt en tijd bespaart. Ontzorging door middel van een perfect overzicht van alle inkoopfacturen. Er wordt geen factuur ingeboekt zonder dat deze is geaccordeerd door de bevoegde medewerkers. Daarnaast bespaart de FM Module tijd. Bij handmatige verwerking kost een factuur gemiddeld 3 minuten; met de integratie van FM Module nog slechts 30 seconden. Dit kan al vanaf € 17,50 per maand.

De FM Module verwerkt alle inkomende facturen. Een factuur wordt herkent en staat meteen klaar voor accordering. Medewerkers die gemachtigd zijn kunnen, onafhankelijk van de andere medewerkers, de factuur direct accorderen. Wachten op een factuur is dus niet meer nodig omdat we geen gebruik maken van een ingewikkelde accorderingsflow. Gecontroleerd en goedgekeurd? Dan wordt de factuur automatisch geboekt in uw boekhoudpakket.

Archief en communicatie

U weet voortaan precies wie er nog akkoord moet geven op facturen. Een factuur niet akkoord? Geen nood! Plaats een opmerking en de verantwoordelijke (voor betreffende crediteur) krijgt een melding. Bovendien zijn uw facturen heel gemakkelijk terug te vinden. In het archief is alles vindbaar. Zoeken gaat gemakkelijk: op naam, op nummer of op het verkochte/aangekochte product.

Intelligente software

De facturen worden automatisch ingeboekt. FM Module bevat intelligentie waardoor het systeem facturen kan lezen. Door eenmalig herkenningspunten aan te geven, gaat het herkennen en verwerken van facturen geheel zelfwerkend. Door deze herkenningspunten te koppelen aan een leverancier, grootboekrekening of kostenplaats gaat het verwerken van uw facturen routinematig.

Eenvoud

Gebruikersgemak staat bij de FM Module hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van het pakket is dat iedereen – ongeacht zijn of haar boekhoudkundige kennis – er mee kan werken. Daarom is er veel aandacht besteed aan het zo eenvoudig mogelijk maken van de gebruikersinterface.

Toepasbaar op verschillende devices

Niet alleen op de laptop of computer is de FM Module beschikbaar. Met de speciaal ontwikkelde webapp is het ook mogelijk om op een tablet of smartphone gebruikt te maken van de FM Module. Zo heeft u uw administratie altijd bij de hand, kunt u snel en gemakkelijk nog een factuur accorderen.

Bel Jan-Willem, we houden van korte lijnen

Op werkdagen bereikbaar van 08:00 – 17:00

Iets later mag je ook nog bellen hoor   

Stuur een mailtje