Skip to content
Contact met vertegenwoordiger FM Module

Meer informatie?

Bel Jan-Willem:

06 - 33 65 95 92

Snelstart & FM Module

snelstart

Met het verwerken van inkoopfacturen, wil je ook grip op je proces hebben. Met FM Module en Snelstart regel je dat. In één blik duidelijk waar facturen blijven. FM Module is een eenvoudige scan-en-herken oplossing met een koppeling aan de boekhouding in Snelstart. Een inkoopfactuur supersnel verwerkt en geboekt met perfect overzicht en controle in vier stappen.

Een weergave van het pakket van FM Module

Met het gebruik van de FM Module verandert er niets aan uw boekhouding; FM Module maakt het verwerkingsproces voor u gemakkelijker.

Henk Wagterveld, ontwikkelaar FM Module

Slimmer documenten uploaden, herkennen en autoriseren

FM Module digitaliseert het proces van het ontvangen van de factuur, totdat deze klaar staat voor betaling in Snelstart. Elke factuur, bon of declaratie die in FM Module binnenkomt, wordt automatisch ingelezen en wordt er een boekingsvoorstel klaargezet. Relevante leveranciersgegevens uit Snelstart worden opgehaald. Daarmee staan facturen bijna volledig ingevuld en klaar voor verwerking. Door middel van de juiste rechten zorgt u ervoor dat elk gebruiker alleen de juiste facturen ziet.

Efficient proces

Gemiddeld besteedt een boeker 3 minuten aan elke inkoopfactuur, met de integratie van FM Module nog slechts 30 seconden. Nooit meer documenten kwijt of dubbel inboeken, of lang zoeken naar die ene specifieke factuur. In 1 oogopslag heb je overzicht en kun je supersnel documenten terug vinden door onze eenvoudige en effectieve zoekfunctie.

Eenvoudig in gebruik

Gebruikersgemak staat bij de FM Module hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van het pakket is dat iedereen – ongeacht zijn of haar boekhoudkundige kennis – er mee kan werken. Daarom is er veel aandacht besteed aan het zo eenvoudig mogelijk maken van de gebruikersinterface.

Werkt op elk apparaat

Niet alleen op de laptop of computer is de FM Module beschikbaar. Met de speciaal ontwikkelde webapp is het ook mogelijk om op een tablet of smartphone gebruikt te maken van de FM Module. Zo heeft u uw administratie altijd bij de hand, kunt u snel en gemakkelijk nog een factuur accorderen.

Meer weten over de koppeling tussen FM Module & Snelstart?

Reserveer nu een GRATIS demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u geheel vrijblijvend de werking en voordelen van FM Module zien. Dit kan bij u op locatie, of in een van onze vestigingen of online!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze bedrijven profiteren elke dag van FM Module:

Zonnegilde
Wielink
VDP – Van De Put
VVB Advies
Stoter
Schiphol
Jos van Rees & ZN BV
Hoeben Metalen B.V.
H. Kamp
De Groot Diervoeders B.V.
Gebr. Visscher
Eplucon
E.G. ten Kate
De Bruin – Tankbouw
Boer
Belvy
Visscher
Van Dijk
Carpetline
Bruggeman
Recycling Kampen
Vingino

Brochure download

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure van FM Module.

×