“Ik ben nu al fan!” Dit zijn de woorden van Patrick Klijn, hoofd financiële administratie bij Kesbeke fijne tafelzuren, op dag 2 bij het gebruik van FM Module.

Onze organisatie groeit gestaag, en het aantal kosten- en inkoopfacturen groeit mee. Hierdoor heeft de noodzaak van een digitale verwerking van inkoopfacturen ons naar de FM Module geleid. Onze gewaardeerde adviseur van Prima Next, raadde ons deze oplossing aan, en we zijn nu, slechts twee dagen na de livegang, al overtuigde fans.

Het grootste voordeel voor ons bedrijf is zonder twijfel de digitalisering van de factuurstroom. Dit heeft geresulteerd in aanzienlijke tijdsbesparingen en een vermindering van mogelijk foutieve handmatige handelingen. Bovendien biedt het digitale archief een geordende en toegankelijke opslag van al onze documenten.

Wat betreft het gebruik van FM Module in combinatie met Prima Next, ervaren we een opvallend eenvoudig proces. Zowel het verwerken als importeren van inkoopfacturen verloopt moeiteloos.

Momenteel maken we voornamelijk gebruik van de functionaliteit voor het verwerken van inkoopfacturen, maar we zien ook uit naar de mogelijkheden van het archief in de toekomst.

Wat de meest waardevolle feature betreft, zijn we vooral te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en de naadloze integratie met onze bestaande systemen. Het persoonlijke contact tijdens de installatie en uitleg heeft dit proces nog verder vereenvoudigd.

Wij bevelen FM Module van harte aan aan bedrijven die, net als wij, gestaag groeien maar niet willen investeren in kostbare pakketten. De gebruiksvriendelijkheid en kosteneffectiviteit maken het tot een ideale keuze voor het digitaliseren van inkoopprocessen.

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

Nieuwsgierig naar andere verhalen?
Lees ook de klantervaring van andere bedrijven.