Skip to content
Contact met vertegenwoordiger FM Module

Meer informatie?

Bel Jan-Willem:

06 - 33 65 95 92

Een proefperiode: zie meteen wat FM Module voor u kan doen

Het verwerken en inboeken van inkoopfacturen is een noodzakelijk kwaad. En belangrijker: is de controle waterdicht? Deze twee factoren waren de aanleiding voor de ontwikkeling van FM Module. We zien dat het soms lastig is om in te schatten hoe een pakket zoals FM Module precies voor u kan werken. Welke gemakken u en uw organisatie er uit kunnen halen. Daarom verzorgen wij naast de gratis brochure, ook een geheel vrijblijvende proefperiode van 30 dagen. Tijdens deze proefperiode kunt u meteen zien hoe FM Module voor u werkt, wat u er mee zou kunnen doen en hoe de koppeling met u boekhoudpakket werkt.

Hoe werkt de proefperiode?

We kunnen u al zeggen: het boekhoudproces veranderd niet. De FM Module verwerkt alle inkomende facturen. Een factuur wordt herkent en staat meteen klaar voor accordering. Medewerkers die gemachtigd zijn kunnen de factuur direct accorderen. Gecontroleerd en goedgekeurd? Dan wordt de factuur automatisch geboekt in uw boekhoudpakket. Maar waar het eerder met de hand moest, gaat het nu digitaal. Heel eenvoudig én bespaart tijd.

Dit ervaart u direct tijdens de 30 dagen proefperiode. Na uw aanvraag via onderstaand formulier, neemt een specialist van het FM Module team contact met u op. Samen met hem bespreekt u de wensen die u heeft, welk pakket u nu gebruikt en welke mensen toegang mogen hebben tot FM Module. Daarna wordt de juiste koppeling en uw FM Module pakket gematcht, zodat u direct aan de slag kan met het verwerken van inkoopfacturen. Zijn de 30 dagen afgelopen? Dan stopt uw licentie automatisch. Maar wij zijn er van overtuigd, eenmaal gestart met FM Module wilt u nooit meer anders!

Laptop met snelheidsmeter
In 4 stappen een inkoopfactuur supersnel verwerkt en geboekt met perfect overzicht en controle. Dat wilt u toch ook?

Nu 30 dagen vrijblijvend uitproberen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op over het instellen van de proefperiode.

Wilt u zich eerst inlezen voordat u de proefperiode aanvraagt? Download de gratis brochure of lees de ervaring van onze klanten met FM Module.

Deze bedrijven profiteren elke dag van FM Module:

Zonnegilde
Wielink
VDP – Van De Put
VVB Advies
Stoter
Schiphol
Jos van Rees & ZN BV
Hoeben Metalen B.V.
H. Kamp
De Groot Diervoeders B.V.
Gebr. Visscher
Eplucon
E.G. ten Kate
De Bruin – Tankbouw
Boer
Belvy
Visscher
Van Dijk
Carpetline
Bruggeman
Recycling Kampen
Vingino

Brochure download

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure van FM Module.

×