Het verwerken en inboeken van inkoopfacturen is een noodzakelijk kwaad. En belangrijker: is de controle waterdicht? Deze twee factoren waren de aanleiding voor de ontwikkeling van FM Module. We zien dat het soms lastig is om in te schatten hoe een pakket zoals FM Module precies voor u kan werken. Welke gemakken u en uw organisatie er uit kunnen halen. Daarom verzorgen wij naast de gratis brochure, ook een geheel vrijblijvende proefperiode van 30 dagen. Tijdens deze proefperiode kunt u meteen zien hoe FM Module voor u werkt, wat u er mee zou kunnen doen en hoe de koppeling met u boekhoudpakket werkt.

Hoe werkt de proefperiode?

We kunnen u al zeggen: het boekhoudproces veranderd niet. De FM Module verwerkt alle inkomende facturen. Een factuur wordt herkent en staat meteen klaar voor accordering. Medewerkers die gemachtigd zijn kunnen de factuur direct accorderen. Gecontroleerd en goedgekeurd? Dan wordt de factuur automatisch geboekt in uw boekhoudpakket. Maar waar het eerder met de hand moest, gaat het nu digitaal. Heel eenvoudig én bespaart tijd.


Dit ervaart u direct tijdens de 30 dagen proefperiode. Na uw aanvraag via onderstaand formulier, neemt een specialist van het FM Module team contact met u op. Samen met hem bespreekt u de wensen die u heeft, welk pakket u nu gebruikt en welke mensen toegang mogen hebben tot FM Module. Daarna wordt de juiste koppeling en uw FM Module pakket gematcht, zodat u direct aan de slag kan met het verwerken van inkoopfacturen. Zijn de 30 dagen afgelopen? Dan stopt uw licentie automatisch. Maar wij zijn er van overtuigd, eenmaal gestart met FM Module wilt u nooit meer anders!


Bel Jan-Willem, we houden van korte lijnen

Op werkdagen bereikbaar van 08:00 – 17:00

Iets later mag je ook nog bellen hoor   

Stuur een mailtje