Bij Riethandel Jos van Rees is Arwin van Dijk verantwoordelijk voor de boekhouding. “Wij hoorden van FM Module van een van de vertegenwoordigers van VWC Groep. FM Module kwam toen net nieuw op de markt en wij waren direct enthousiast. Op dat moment waren wij al bezig met het digitaliseren van onze afleverbonnen en FM Module sloot daar op aan.

Wat het grootste voordeel is? Meerdere dingen eigenlijk. Het inboeken gaat sneller door de vooraf ingevulde grootboeken en bedragen die van de factuur zijn afgehaald. En doordat er meerdere mensen kunnen accorderen binnen het systeem, hoeven de facturen niet meer het hele kantoor over. Plus je hebt direct een digitaal archief wat het zoeken van en naar facturen stukken sneller en eenvoudiger maakt.

“Door de regelmatige updates, wordt FM Module ook steeds gebruiksvriendelijker, dat waardeer ik ook zeer. Zeker dat een van onze tips is opgepakt en iedereen daar nu gebruik van kan maken. Het is prettig en eenvoudig in gebruik. Wat ik het meest gebruik is denk ik het archief. Daarnaast het schakelen tussen de weergave van de verschillende bedrijven en daarbij dat iedereen vanaf zijn eigen plek (dus ook zzp’ers vanaf hun thuislocatie) op ieder gewenst moment kunnen accorderen. Buiten het inboeken natuurlijk. De meest waardevolle feature van FM Module voor ons bedrijf is dat het systeem zelf alle gegevens van documenten verzameld.

Wat mij betreft kan iedereen FM Module gebruiken, je hoeft niet per se heel veel facturen te hebben om het gemak te ervaren. Zeker wanneer er meerdere personen iets van een factuur ‘moeten vinden’, dat wordt allemaal via FM Module geregeld. Wel zo handig voor iedereen.”

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

Nieuwsgierig naar andere verhalen?
Lees ook de klantervaring van andere bedrijven.