Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand september weer een aantal nieuwe toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Als u FM Module installeert en u logt in met het emailadres, dan probeert FM Module eerst zelf de licentie op te halen. Deze wordt niet meer opgeslagen. Hiermee verbeteren we de veiligheid van FM Module. Vanaf versie 2209-261 dient u met een emailadres in te loggen in FM Module.
  • De koppeling met Afas en de koppeling met Prima bevatten een controle op het bestaan van het interne factuurnummer in Afas of Prima. Hiermee kan worden voorkomen dat facturen per ongeluk dubbel geboekt worden. Als dit bij het verwerken gedetecteerd wordt, kunt u aangeven of u de factuur wilt verwerken.
  • Er is een knop toegevoegd in het tabblad van de boekingsregels om de bedragen om te keren. Hiermee kunt u eenvoudig de bedragen crediteren als bij een creditfactuur de bedragen als positief getoond worden.
  • De volgorde waarin u de facturen sorteert, wordt vastgehouden als u het scherm afsluit en weer opent.
  • De mogelijkheid is toegevoegd om de geselecteerde factuur te onthouden als u het scherm afsluit en weer opent. D.m.v. een gebruikersinstelling kunt u dit per gebruiker aan- of uitzetten.
  • Als er meerdere factuurpagina’s zijn, wordt dit in FM Module nu standaard altijd getoond. Dit kunt u eventueel uitzetten per gebruikers bij de instellingen.


Er een onderhoudsscherm voor grootboekrekeningen is toegevoegd? Hiermee kunt u een voorkeurstype aangeven. Als deze ingevuld is, dan wordt standaard dit type ingevuld in de boekingsregels als deze grootboekrekening geselecteerd is. Hiermee kunt u handelingen besparen in FM Module en nog sneller doorwerken in FM Module. Neemt u contact met ons op als u hiervan gebruikt wilt maken.

  • Klik op Grootboeken
  • Vul het voorkeurstype in voor bepaalde grootboekrekeningen.
  • Als u de desbetreffende grootboekrekening kiest in de boekingsregel, dan wordt de btwcode en/of het type al voor u ingevuld.

Let op!

Het kan soms voorkomen dat u een mail als onderstaande krijgt, waarbij verdachte activiteiten vanaf een bepaald IP adres zijn gedetecteerd. Meestal is dit het geval als u enkele keren met een verkeerd wachtwoord hebt geprobeerd in te loggen. Of dat iemand anders dan u dit geprobeerd heeft. FM Module blokkeert dan tijdelijk uw account om in te loggen in FM Module. Als u op het linkje ‘klik hier’ klikt, dan kunt u uw account van FM Module zelf weer vrijgeven.

Wat zit er in de pijplijn?

De komende tijd willen we verder werken aan onze nieuwe webapp. De komende tijd gaan we verder met nieuwe functionaliteiten toevoegen aan FM Module en willen we verbeteringen op het gebied van veiligheid (security) doorvoeren. Daarnaast werken we ook aan de nieuwe versie van onze WebApp.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085 – 747 18 00