Hoe kunnen we helpen?

Eva

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

E is een automatische doorkoppeling van FM Module naar het garagepakket EVA (van Cdk Global). FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan EVA.

Werking
FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van EVA. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit EVA. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen worden de gegevens actueel gehouden.

Nadat alle vinkjes er zijn, wordt de factuur verwerkt en wordt de factuur toegevoegd met de regels aan een CSV-bestand dat ingelezen wordt in EVA. Het bestand groeit steeds met de de accordering mee totdat het in EVA ingelezen wordt. In EVA is de mogelijkheid om dit bestand in te lezen. EVA maakt er na het inlezen een boekingen van, waar eventueel nog correcties in gemaakt kunnen worden.

Het is met extra velden mogelijk om in FM Module een eigen gekozen journaal op te geven, waarop uw factuur moet worden geboekt.

Onder het tabblad overig bij algemene instellingen zijn een tweetal instellingen te vinden welke geconfigureerd dienen te worden voordat de EVA-koppeling naar behoren werkt:

Volgnummer: het nummer wat aan het boekstuk wordt toegekend. Deze dient opvolgend met EVA te zijn
Archiefsoort: Indien het digitale archief van EVA wordt gebruikt, dient hier de archiefsoort ingegeven te worden.

Om met EVA te kunnen verbinden, dient u een ODBC-koppeling naar de EVA-database te hebben. Hiervoor kunt u contact opnemen met Cdk Global.

Inhoudsopgave