Hoe kunnen we helpen?

Template meldingen

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Als er gegevens niet goed van een factuur worden gehaald, kan dit betekenen dat de template voor die leverancier aangepast moet worden. U kunt hiervoor een triggermelding aanmaken (rechtermuistoets op de factuurregel).

%%tb-image-alt-text%%

Deze melding komt vervolgens bij het FM Module team binnen, waarna de template wordt gecorrigeerd waar nodig. Het kan 1 à 2 werkdagen duren voordat de melding is verwerkt. Daarna moet het goed binnenkomen voor de desbetreffende leverancier.

Mocht de factuur niet goed gekoppeld worden aan een leverancier of worden de bedragen, factuurnummer of -datum er niet goed afgepakt, maak dan ook een triggermelding aan. Dit geldt alleen voor leveranciers die al bij bekend zijn. Dit kunt u zien als er geen ‘onbekende factuur’ in de factuuromschrijving op het 1e tabblad staat. Of door de toegepaste trigger te bekijken:

%%tb-image-alt-text%%

Als deze een andere waarde dan 71 heeft, dan is hij al bekend en kan je een triggermelding aanmaken, als dat nodig is. Trigger 71 betekent dat de leverancier onbekend is.

Voor een geheel onbekende leverancier, maakt FM Module automatisch een template voor het FM Module team. Deze wordt na verloop van tijd omgezet naar een nieuwe template voor die leverancier. Dit kan ook 1 à 2 werkdagen duren.

Inhoudsopgave