Hoe kunnen we helpen?

Wat moet ik doen als de gegevens op de factuur niet volledig herkend worden?

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Als de factuurgegevens niet volledig of niet goed herkend worden, moet waarschijnlijk de triggertemplate gecorrigeerd worden. Deze template zorgt ervoor dat de factuur aan de jusite leverancier gekoppeld wordt en dat de benodigde gegevens gelezen worden .

Wat u kunt doen is een triggermelding aanmaken (rechtermuistoets op de factuurregel).

Deze melding komt bij het FM Module team binnen, waarna bekeken wordt hoe de trigger is ingesteld en wordt deze gecorrigeerd waar nodig. Soms kan het 1 à 2 werkdagen duren voordat de meldingen verwerkt zijn.

Daarna moet de factuur goed binnenkomen voor de desbetreffende leverancier.

Mocht FM Module niet goed koppelen met een leverancier of de bedragen, factuurnummer of -datum niet goed eraf pakken, maak dan een triggermelding aan. Dit geldt alleen voor leveranciers die al bij ons bekend zijn. Dit kunt u zien als er geen ‘onbekende factuur’ in de omschrijving staat. Of door de toegepast trigger te bekijken:

Als deze een ander getal dan 71 heeft, dan is hij al bij ons bekend en kan je een triggermelding aanmaken, als dat nodig is. Voor een geheel voor ons onbekende leverancier, zien wij zelf al dat ze nog niet bekend zijn en maken daarvoor een nieuwe trigger aan. Dit duurt soms ook 1 à 2 dagen.

Inhoudsopgave