Skip to content

Hoe kunnen we helpen?

King

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van de FM Module naar King software beschikbaar. FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan King. De facturen moeten dan nog wel ingelezen worden door King. Het is ook mogelijk om bij het vinkje van de boekhouder de factuur al naar King te sturen, waarna bij het vinkje van de laatste accordeur de factuur betaalbaar gesteld wordt.

Werking
FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van King. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit King. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen worden de gegevens actueel gehouden.

Nadat alle vinkjes er zijn, wordt de factuur verwerkt en wordt de factuur toegevoegd aan het bestand dat ingelezen wordt in King. Het bestand groeit steeds met de de accordering mee totdat het in King ingelezen wordt. In King is de mogelijkheid om dit bestand in te lezen. King maakt er na het inlezen een boekingsrun van, waar eventueel nog correcties in gemaakt kunnen worden.

Dit alles is mogelijk met de importmodule van King. Middels een import profiel wordt het xml bestand opgehaald en geïmporteerd. Hierna komen de boekingen als voorlopig in King terecht en kan er eventueel nog een wijziging plaatsvinden.

Onder het tabblad overig bij algemene instellingen zijn een tweetal instellingen te vinden welke geconfigureerd dienen te worden voordat de King-koppeling naar behoren werkt:

  • Volgnummer: het nummer wat aan het boekstuk wordt toegekend. Deze dient opvolgend met King te zijn.
  • Locatie: De locatie waar het CSV-bestand geplaatst moet worden.
  • Archiefsoort: Indien het digitale archief van King wordt gebruikt, dient hier de archiefsoort ingegeven te worden.

FM Module is geschikt vanaf King business software release 5u82e5

Inhoudsopgave
×