Skip to content

Hoe kunnen we helpen?

Mamut

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van FM Module naar Mamut. FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan Mamut.

Werking
FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van Mamut. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit Mamut. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen worden de gegevens actueel gehouden.

Nadat alle vinkjes er zijn, wordt de factuur verwerkt en wordt de factuur toegevoegd met de regels aan een CSV-bestand dat ingelezen wordt in Mamut. Het bestand groeit steeds met de de accordering mee totdat het in Mamut ingelezen wordt. In Mamut is de mogelijkheid om dit bestand in te lezen. Mamut maakt er na het inlezen een boekingen van, waar eventueel nog correcties in gemaakt kunnen worden.

Onder het tabblad overig bij algemene instellingen zijn enkeleinstellingen te vinden welke geconfigureerd dienen te worden voordat de Mamut-koppeling naar behoren werkt:

  • Volgnummer: het nummer wat aan het boekstuk wordt toegekend. Deze dient opvolgend met Mamut te zijn
  • Locatie: De locatie waar het CSV-bestand geplaatst moet worden.
  • Archiefsoort: Indien het digitale archief van Mamut wordt gebruikt, dient hier de archiefsoort ingegeven te worden.
Inhoudsopgave
×