Skip to content

Hoe kunnen we helpen?

PRIMA

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Er is een automatische doorkoppeling van FM Module naar PRIMA business software beschikbaar. FM Module levert facturen aan die eerst geaccordeerd moeten worden, alvorens ze naar de boekhouding kunnen. Wanneer de laatste accordeur het vinkje gezet is, wordt de factuur aangeboden aan PRIMA. De factuur is dan ook betaalbaar gesteld. Het is ook mogelijk om bij het vinkje van de boekhouder de factuur al naar PRIMA te sturen, waarna bij het vinkje van de laatste accordeur de factuur betaalbaar gesteld wordt.

Werking

FM Module maakt bij het verwerken van de facturen gebruik van de stamgegevens van PRIMA. Relaties en grootboeken worden ingelezen vanuit PRIMA. Door periodiek de relaties en grootboeken opnieuw in te lezen, worden de gegevens actueel gehouden.

Voordelen

  • Factuurverwerking van zowel papieren als digitale facturen.
  • Directe besparing van invoertijd op de crediteurenadministratie.
  • Opbouw van digitaal tekstdoorzoekbaar archief facturen en overige documenten direct opvraagbaar vanuit PRIMA.
  • Afgeschermd archief gekoppeld aan rechtenstructuur.
  • Sterk vereenvoudigd fiatteringsproces van facturen factuurverwerking scannen of inlezen. De papieren facturen worden gescand, de digitale facturen worden direct gelezen uit de mailbox en worden direct zichtbaar in FM Module.
  • Het fiatteringsproces kan direct ingaan en iedereen kan op een eigen gekozen moment fiatteren. Nadat alle vinkjes er zijn wordt de factuur verwerkt en komt deze binnen in PRIMA. Er ontstaat een nieuwe batch die verwerkt kan worden in PRIMA. Deze wordt automatisch aangemaakt in PRIMA. Er wordt een datum zichtbaar gemaakt wanneer de batch is aangemaakt. De boekingsdatums zijn afhankelijk van de factuurdatum of boekingsdatum zoals die ingegeven zijn in FM Module.

FM Module vereist geen extra configuratie.

FM Module is geschikt vanaf PRIMA business software versie 14 en hoger.

Inhoudsopgave
×