FM Module verwerkt inkoopfacturen in de boekhouding van de klant d.m.v. automatisch scannen en herkennen. We willen dit op een hoger niveau brengen en slimmer doen, vandaar onze wens voor doorontwikkelen. De boeking voor de boekhouding – en dit kan in principe elk boekhoudsysteem zijn – moet namelijk zoveel als mogelijk correct door FM Module worden ingevuld. De huidige applicatie willen we FM Module graag door ontwikkelen naar een webapp. Daarom hebben wij een afstudeerstage:


Afstudeerstage webapp voor slimme factuurverwerking


FM Module is een Windows applicatie met een Azure database. Deze Windows applicatie willen we in het geheel overzetten naar een webapp. De database moet backwards-compatible blijven, zodat de Windows applicatie en de webapp naast elkaar kunnen blijven draaien. Klanten kunnen kiezen welke van de twee ze willen gebruiken. Op deze manier moet er een gefaseerde overgang mogelijk worden, waarbij stap voor stap functionaliteit aan de webapp toegevoegd wordt en tegelijk backwards-compatible te blijven. Het project behelst de volgende onderdelen

– Usability onderzoek om te komen tot een usability design
– Een abstractielaag om de harde koppeling van de Windows applicatie op de database weg te abstraheren. Deze abstractielaag moet zowel door de win app als de webapp gebruikt worden.
– Een gefaseerde overgang naar een verbeterd en geoptimaliseerd databaseschema.
– Onderzoek naar de voor VWC best toepasbare SPA (single-page app) technologie (momenteel gebruiken we Vuejs).
– Het bouwen van de webapp in de voorgestelde SPA technologie.

Wil jij onze scan & herken oplossing op een hoger niveau brengen en ons Windows client programma overzetten naar een webapp? Solliciteer dan direct!
👉 Ben je een student van Windesheim, reageer dan op deze opdracht.
👉 Ben je geen student van Windesheim of wil je rechtstreeks met ons in contact komen, neem dan contact op met Henk Wagterveld (henk@vwc.nl of bel 038-3852403 en vraag naar Henk).

We zien uit naar jouw reactie!