Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand juni weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan. Onze nieuwe koppeling met AlertErp, een oplossing voor de bouwsector, is nu actief bij één van onze klanten.
Verder zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Het is mogelijk om in de facturentabel een extra datum-veld toe te voegen, u kunt hieropook sorteren.
  • Onze SnelStart-koppeling is aangepast, zodat er na verwerking een betaaldatum kan worden getoond. Dit is een extra kolom die u kunt toevoegen aan de facturentabel.

Wat zit er in de pijplijn?

Wij werken inmiddels aan het bouwen van een nieuwe en moderne webapplicatie. Deze gaat in eerste instantie de huidige functionaliteit in mobiel.fmmodule.nl vervangen en op termijn alle functionaliteit in FM Module.

Voor het ontwikkelen van de webapplicatie zijn wij ook op zoek naar een stagiair. Kent u iemand die daarvoor in aanmerking komt? Zet dan gerust de vacature door: Afstudeerstage webapp voor slimme factuurverwerking.
Wist u dat u in onze SnelStart-koppeling een btw-verlegd boeking kunt doen? De manier waarop dat gedaan moet worden, staat hier uitvoering beschreven op de website van SnelStart.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.