Skip to content

Van Dijk Containers: het archief is ideaal

Drie medewerkers van Van Dijk Containers voor een vrachtwagen en kraan

Hilde Sluiter werkt bij Van Dijk Containers en zet FM Module dagelijks in. “We zijn in het verleden benaderd door VWC, om als testbedrijf te starten met FM Module. Voor ons was de reden om mee te doen om de facturen altijd snel inzichtelijk te hebben en om te voorkomen dat ze niet overal op bureaus zwerven. Ook komen de facturen nu met de mail in plaats van met de post en dat is ook weer beter voor het milieu.

Het grote voordeel voor ons is toch echt het snelle zoeken en het boeken. Verder maken we graag gebruik van het archief; je hoeft geen facturen meer op te ruimen, dit gaat vanzelf. Het gebruik van FM Module is ook simpel en eenvoudig, met het updaten van versies worden ook steeds meer nieuwe functies toegevoegd. Wel letten we dan op dat we niet tegen een eerder opgelost probleem aanlopen, maar dat is zo opgelost.

Drie medewerkers van Van Dijk Containers voor een vrachtwagen en kraan

Eigenlijk raad ik ieder bedrijf dat veel facturen verwerkt aan om met FM Module te werken, zeker als er meerdere personen één factuur moeten goedkeuren. Gewoon alles van de crediteur – met daarbij eventuele opmerkingen voor collega’s – op één plek is een waardevolle toevoeging.”

Verwerkt u inkoopfacturen voor u zelf en/of andere partijen? Kijk dan eens wat FM Module voor u kan betekenen.

×