FM Module verwerkt inkoopfacturen in de boekhouding van de klant d.m.v. automatisch scannen en herkennen. We willen dit op een hoger niveau brengen en slimmer doen, waarover ook de opdracht gaat. De boeking voor de boekhouding – en dit kan in principe elk boekhoudsysteem zijn – moet namelijk zoveel als mogelijk correct door FM Module worden.

In hoeverre kan machine learning of AI helpen om op basis van de data uit het verleden de juiste boeking klaar te zetten?

Je gaat bij ons werken aan een onderzoek naar toepasbare technieken én het daadwerkelijk bouwen van een oplossing op basis van het onderzoek. De oplossing kan direct worden gebruikt voor FM Module. Een open opdracht, met veel eigen inbreng en in een moderne technologische softwarearchitectuur.

Ben jij een derdejaars Windesheim-student en op zoek naar een bedrijfsopdracht voor het keuzesemester Quality in Software Development? Dan zoeken wij jou! Download de flyer of neem direct contact op via software@vwc.nl.

Opdracht 'Maak jij FM Module slimmer': geschreven tekst in de afbeelding

Volg jij een andere opleiding of ben je op zoek naar een andere opdracht? Ook dan kun je contact opnemen met het FM Module-team. Wij zijn altijd op zoek naar studenten die open staan voor opdrachten en zelf met mooie initiatieven komen. Meer weten over FM Module en hoe klanten ons product ervaren?