Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in april weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan.

Het is mogelijk om standaard meerdere boekingsregels van hetzelfde kostentype klaar te zetten. U kunt dit instellen door in de klanttrigger van de leverancier meerdere grootboekrekeningnummers (door komma’s gescheiden) op te nemen. Voor het eerste grootboekrekeningnummer wordt het gevonden bedrag van de factuur ingevuld, zoals in het voorbeeld hieronder. Bij kosten-hoog zijn in de klanttrigger twee rekeningnummers ingevuld. Als er een bedrag voor het kostentype wordt gevonden, worden er standaard boekingsregels toegevoegd met deze rekeningnummers. De regel met rekeningnummer 44400 bevat het gevonden bedrag.
Er is een eenvoudige autorisatieflow toegevoegd. Met behulp van een instelling kunt u de onbewerkte documenten eerst aan bepaalde gebruikers tonen, voordat deze voor iedereen zichtbaar worden. Dit kunt u gebruiken als u bijvoorbeeld wilt dat de factuurgegevens eerst door bepaalde gebruikers ingevuld moeten worden, voordat de andere gebruikers een akkoord mogen zetten. U kunt dit per gebruiker instellen (of ons vragen dit in te stellen) door de optie ‘Ziet alle onbewerkte documenten’ aan (= zit alle nieuwe  en onbewerkte facturen) of uit (= ziet alle bewerkte facturen) te zetten.
Let op: hiervoor moet u versie 2104-141 van FM Module geïnstalleerd hebben.

Wat zit er in de pijplijn?

We zijn bezig met het onderzoeken of de kostenplaats door middel van een keuzeselectie getoond kan worden. Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Dat horen wij graag! Geeft u het aan ons door?
Wist u dat steeds meer FM Module gebruikers al gebruik maken van onze nieuwe manier van factuurherkenning? Hierbij passen wij kunstmatige intelligentie toe (AI). Wilt u ook meedoen in deze pilot? Geeft u dit dan aan ons door.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.