Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in maart weer een aantal handige toevoegingen in FM Module gedaan.

• Het is mogelijk om een document (factuur) rechtstreeks naar het archief te verplaatsen zonder dat deze in het achterliggende systeem (meestal uw boekhoudpakket) is verwerkt. Dat is handig als het niet nodig is om een document te verwerken dan wel als u het document alleen wilt archiveren.

• En evenzo is het vanuit het archief mogelijk om een factuur weer terug te zetten, zodat deze opnieuw verwerkt kan worden. Dit moet u uiteraard met de nodige voorzichtigheid doen.


• Het automatisch update proces van FM Module is verbeterd. De kolomindeling wordt nu weer vastgehouden als u overgaat naar een nieuwe versie van FM Module.
• De koppeling met GroenVision is aangepast. Het is nu ook mogelijk om een project en kostensoort te koppelen aan een boekhoudregel.

Wat zit er in de pijplijn?

We zijn bezig met het inbouwen van de mogelijkheid om standaard meerdere kostenregels van hetzelfde type door FM Module toe te voegen, als u uw factuur uit uw FM Module mailbox verwerkt en aan FM Module wordt toegevoegd. Deze wens is aangedragen door onze klanten en zijn we nu aan het ontwikkelen. Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Dat horen wij graag! Geeft u het aan ons door?
Wist u dat inmiddels enkele klanten al gebruik maken van onze nieuwe manier van factuurherkenning? Hierbij passen wij kunstmatige intelligentie toe (AI). Wilt u ook meedoen in deze pilot? Geeft u dit dan aan ons door.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.