Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Na de start van het nieuwe jaar hebben we ons in januari gericht op de toevoeging van wat kleinere en voor u handige functionaliteiten in FM Module:

  • Sneltoets CTRL+T is toegevoegd om snel het bedrag van de boekingsregel in te voeren. Soms worden er boekingsregels verwijderd of toegevoegd, waardoor de bedragen niet meer kloppen. Als u alle regels goed hebt ingevuld, maar van één regel wilt u het bedrag nog berekenen, dan kunt u met de sneltoets CTRL+T het bedrag automatisch laten invullen. FM Module berekent in dat geval wat het bedrag moet zijn.

  • Het is mogelijk om de hoofdpagina en paginavolgorde te wijzigen. Een veelgevraagde mogelijkheid is onlangs toegevoegd. U kunt de hoofdpagina wijzigen. Het was al mogelijk om de volgorde van pagina’s te wijzigen (https://www.fmmodule.nl/nieuws/update-september-2021/

  • Van een factuur met meerdere pagina’s kan in FM Module nu één losse pagina geprint worden. U kunt nu één enkele pagina van de factuurafbeelding afdrukken (in plaats van alle pagina’s). Wilt u alle pagina’s afdrukken, sla dan de factuur als PDF op en druk vervolgens alle pagina’s af.
  • Als een factuur verwerkt is, kunt u vanuit het archief nu de gegevens kopiëren met CTRL+C.
  • De zoekvensters blijven niet meer op de voorgrond staan als u een ander programma start.

Wist u dat….?
Bent u nieuwsgierig hoe uw facturen bij ons binnenkomen en aan u gepresenteerd worden voor accordering en verwerking? Bekijk dan eens deze video https://www.fmmodule.nl/wiki/video-hoe-komt-een-factuur-in-fm-module.

Wat zit er in de pipeline?
We draaien op dit moment een proef met diverse AI-technieken, zodat we de herkenning (OCR) verder kunnen verbeteren. Deze hopen we in het eerste kwartaal af te ronden en op basis daarvan een keuze te maken van de techniek die het beste presteert.

Tenslotte
Mocht u een update gemist hebben, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website: https://www.fmmodule.nl/nieuws/. In elke update kondigen we nieuwe dingen aan, verbeteringen of bepaalde weetjes voor het werken met FM Module.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085-7471800

Bedankt voor uw voortdurende ondersteuning en feedback!