Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maanden juli en augustus weer een aantal nieuwe toevoegingen in FM Module gedaan:

  • De ‘Alles opslaan’ knop is nu ook toegevoegd aan het tabblad Boekingsregels. Deze is nu alleen actief als er daadwerkelijk wijzigingen in de factuurgegevens zijn gemaakt, die nog niet zijn opgeslagen.
  • Er is een optimalisatie doorgevoerd in het synchroniseren van de relaties of grootboeken. Alleen als er nieuwe relaties/grootboeken zijn of bestaande gewijzigd, wordt er daadwerkelijk een synchronisatie uitgevoerd.
  • Als u FM Module installeert en u logt in met het emailadres, dan probeert FM Module eerst zelf de licentie op te halen. Pas als deze niet gevonden kan worden, moet u deze handmatig in te geven na de installatie.
  • De nieuwe koppeling opgeleverd met het pakket ISP-Vision (ispvision.nl) is beschikbaar in de laatste versie.
  • Parallel aan de ontwikkelingen aan FM Module werken we ook aan de webapp hiervan. Onze 1.0-versie van de webapp is sinds kort door ons vrijgegeven voor gebruik (voor accorderen en plaatsen van opmerkingen). Wij kunnen u hier toegang voor geven als u deze wilt gebruiken.


U zelf uw wachtwoord kunt instellen? Dit kunt u als volgt doen:

1. Klik in het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’

2. Vervolgens voert u een (uw) emailadres in, waarin u in FM Module kunt inloggen en waarvoor u het wachtwoord van FM Module wilt wijzigen.

3. U krijgt een melding dat er een email naar dit emailadres verstuurd is, waarmee u het wachtwoord kunt wijzigen.

4. U opent deze email en voert een ander wachtwoord in. Als u de email niet ontvangen heeft, kan het zijn dat deze in de spamfolder terecht is gekomen.

Wat zit er in de pijplijn?

De komende tijd willen we verder werken aan onze nieuwe webapp. Ook willen we nieuwe functionaliteiten toevoegen aan FM Module en verbeteringen op het gebied van veiligheid (security) doorvoeren.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085 – 747 18 00