Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand oktober weer een aantal nieuwe toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Op verzoek van enkele van onze klanten is het nu mogelijk om facturen te blokkeren voor verwerking. Dit betekent dat u ze als het ware even apart zet en ze niet aangepast en verwerkt kunnen worden, tenzij u de blokkade er weer af haalt. De geblokkeerde facturen hebben een licht-oranje kleur. Het volgende is hiervoor toegevoegd:
  1. Een gebruikersinstelling is toegevoegd voor dat een gebruiker een factuur mag blokkeren voor verwerking.
  2. Een kolom om het vinkje te zetten is toegevoegd om de factuur te blokkeren voor verwerking.
  3. Een optie om te filteren (schuifje) op incl./excl. geblokkeerde facturen is toegevoegd. Deze werkt in combinatie met het filter.
  4. Een extra filteroptie is toegevoegd.
  5. Het ‘Zoeken in archief’ scherm is uitgebreid met een extra veld.
  • Er is een nieuwe gebruikersinstelling toegevoegd, waarmee u de factuur direct door FM Module kunt laten valideren zodra u het akkoord zet. Deze instelling is dus per gebruiker in te stellen.
  • Het is nu mogelijk om twee facturen aan elkaar te koppelen die zelf ook al gekoppelde pagina’s hebben. Dit was voorheen niet mogelijk. De pagina’s van beide facturen komen dan als pagina’s direct zichtbaar in de gekoppelde factuur.


Als u in het archief op een bepaalde tekst of factuurnummer zoekt, dan is het soms niet duidelijk of u op de hoofdpagina zit of op een subpagina. Er is een mogelijkheid om dit toch duidelijk te krijgen. U kunt de extra kolom ‘Bijlage’ selecteren.

  1. Nadat u in het archief gezocht heeft, klikt u op de knop ‘Selecteer kolommen’.
  2. Vink de kolom ‘Bijlage’ aan en klik op ‘Opslaan’

U kunt de subpagina’s herkennen aan het ‘bladzijde’ symbool, zoals aangegeven in de schermafdruk hieronder.

Wat zit er in de pijplijn?

De komende tijd gaan we door met nieuwe functionaliteiten toevoegen aan FM Module en verbeteringen op het gebied van veiligheid (security) doorvoeren.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085 – 747 18 00