Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand november diverse zaken opgepakt die we van verschillende klanten als feedback verwerkt hebben:

  • Als u in het archief een zoekopdracht uitvoert, krijgt u soms een bepaalde pagina op het scherm. Dit kan, zoals in onderstaand geval, een gekoppelde pagina zijn. Van deze gekoppelde pagina’s kon je eerder niet zien welke pagina nu de hoofd pagina was. Dit hebben we aangepast en geven de hoofdpagina vetgedrukt weer.
  • In onze GroenVision en ISP koppeling wordt de krediettermijn van de crediteur doorgeven bij het verwerken van de facturen.
  • In onze koppeling naar Werkexpert kan per boekingsregel een datum kunnen meegegeven in de boekingsregel. Hiervoor moeten wij een extra veld aanmaken. Neem contact met ons op als u hiervan gebruik wilt maken.
  • Het is nu mogelijk om met sneltoetsen te navigeren naar de vorige (CTRL+P) en volgende factuur (CTRL+N). Dit werkt ook vanuit de tabbladen in FM Module.
  • De kostenplaats kan een zoekveld worden als u gebruik maakt van een koppeling naar SnelStart of naar Boekhoudgemak (Unit4 Online). Neem u contact met ons op als u hiervan gebruik wilt maken.
  • Er is een filter voor alle facturen die de ingelogde gebruiker geaccordeerd heeft en nog niet verwerkt zijn.
  • Er is een gebruikersfilter toegevoegd om de lijst van nog te accorderen facturen in te zien per gebruiker(s). Deze functionaliteit is beschikbaar vanaf accorderingsniveau 97. Deze wens hebben wij van meerdere klanten doorgekregen.
  • Er is een eenvoudige emailtoepassing toegevoegd om vanuit FM Module naar een bepaalde accordeur te e-mailen.

Wat zit er in de pijplijn?

De komende tijd gaan we door met nieuwe functionaliteiten toevoegen aan FM Module en verbeteringen op het gebied van veiligheid (security) doorvoeren.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085 – 747 18 00