De eerste drie maanden van 2023 blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in deze maanden diverse zaken opgepakt en is er hard gewerkt aan diverse nieuwe toevoegingen:

  • Het is nu mogelijk om een FM Module Online omgeving te gebruiken. Dit is vooral handig als u een Apple Mac systeem gebruikt of geen automatische updates van FM Module kunt installeren. Dit biedt ons tevens de ruimte om verder te werken aan onze FM Webapp oplossing, terwijl u toch alvast van een Online omgeving voor FM Module gebruik kunt maken.
  • Het is mogelijk om de gebruikersnaam van een gebruiker te wijzigen. Zie hiervoor het menu ‘Gebruikers’.
  • In onze koppeling met GroenVision en ISP wordt de krediettermijn van de crediteur gebruikt voor het bepalen van de vervaldatum.
  • In onze King-koppeling kunt u nu projecten meegeven in de boekingsregels.
  • In onze koppeling met Business Central kan de PDF van de factuur worden meegestuurd bij de verwerking.
  • Als u in het archief zoekt en u vindt een pagina 2 of verder, dan kun u in het rechterdeel zien aan het vetgedrukte nummer wat de hoofdpagina is.
  • Een veelgevraagde functionaliteit is toegevoegd: u kunt per gebruiker de facturen tonen (filteren).
  • Nog een veelgevraagde functionaliteit is toegevoegd: u kunt in het archief zoeken en alleen de hoofddocumenten (de 1e pagina) tonen. Hierdoor kunt u beter overzicht houden over het zoekresultaat.
  • U kunt nu zoeken in het archief op basis van de verwerktdatum. Als u het vinkje aanzet, kunt u hierop zoeken.
  • In onze koppelingen met SnelStart, Unit4 (Boekhoudgemak) en Business Central is het kostenplaats-veld in de boekingsregels een zoekveld geworden. Als u één van deze koppeling heeft en maakt hier nog geen gebruik van, maar wilt hiervan wel gebruik maken, neemt u dan contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen activeren.

Wat zit er in de pijplijn?

De komende tijd gaan we ons oriënteren hoe we onze nieuwe FM Webapp zo snel en goed mogelijk kunnen afmaken en beschikbaar stellen. En uiteraard komen er telkens weer nieuwe functionaliteiten beschikbaar in FM Module.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085 – 747 18 00.