Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

In het tweede kwartaal van 2023 is er hard gewerkt aan diverse nieuwe toevoegingen aan FM Module:

  • Het is nu mogelijk om een PDF van de factuur mee te sturen in onze koppeling met Business Central.
  • In onze GroenVision koppeling kan de boekingsdatum gebruikt worden als betaaldatum van de factuur.
  • Er is een nieuwe koppeling gemaakt met AccountView (ter vervanging van DizzyData) voor klanten met een oudere versie van AccountView (versie 9 of ouder).
  • Met onze WerkExpert koppeling wordt nu de actuele betalingsconditie opgehaald uit WerkExpert en meegenomen in het verwerken van de facturen.
  • In onze bijlagemodule kan nu eenvoudig een bijlage gekoppeld worden aan een andere relatie. Met de bijlagemodule kunt u bijlagen opsturen en deze koppelen aan een factuur. Factuur- en bijlagendocumenten kunnen zo bij elkaar gehouden worden en beter teruggezocht worden. Kent u onze bijlagemodule nog niet? Mocht u interesse hebben in een demo, neem dan contact met ons op.
  • Er is een verbetering aangebracht in het zoekbalkje in de FM Module. De cursor sprong vaak de eerste keer verkeerd als er gezocht werd. In de laatste versie van de FM Module is dit probleem opgelost.
  • Bij het zoeken in het archief wordt nu ook gezocht in de tekst van de PDF. Voorheen werd alleen gezocht in de OCR-tekst (de tekst die van een factuurafbeelding wordt gelezen). Hierdoor wordt er beter gezocht in het archief.
  • We willen nogmaals wijzen op een veelgevraagde functionaliteit die is toegevoegd en verbeterd: u kunt in het archief zoeken en alleen de hoofddocumenten (de 1e pagina) tonen. Hierdoor kunt u beter overzicht houden over de zoekresultaten.

Wist u dat….?

In onze koppelingen met SnelStart, Unit4 (Boekhoudgemak) en Business Central is het kostenplaats-veld in de boekingsregels veranderd in een zoekveld?

Als u een van deze koppelingen heeft en nog geen gebruik maakt van deze functie, maar er wel gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op zodat wij dit voor u kunnen activeren.

Wat zit er in de pijplijn?

We zijn momenteel bezig met het oriënteren op hoe we onze nieuwe FM Webapp zo snel en goed mogelijk kunnen voltooien en beschikbaar kunnen stellen.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085 – 747 18 00.