Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

In juli en augustus zijn er een aantal interessante toevoegingen gedaan aan FM Module:

  • Declaratieapp: we hebben een app ontwikkelt die het makkelijk maakt om een factuur te uploaden, reiskosten en declaraties in te dienen i.c.m. FM Module. We zullen dit in een aparte mail verder toelichten.
  • Btwcode zoekveld: in onze WerkExpert koppeling hebben we een handig zoekveld voor btwcodes toegevoegd. Druk eenvoudig op F6 in het Btwcode-veld om een lijst met beschikbare btwcodes te zien. Als u deze functionaliteit voor uw koppeling wilt, neem dan contact met ons op.
  • Kostenplaats zoekveld: vergelijkbaar als voor de btwcodes is de kostenplaats nu ook een zoekveld geworden. Dit geldt voor onze SnelStart, Unit4 (Boekhoudgemak) en Business Central koppelingen.
  • Verbeterde WerkExpert koppeling: In de WerkExpert-koppeling kunt u nu aangeven dat een factuur verder moet worden verwerkt in WerkExpert door een eenvoudig vinkje te plaatsen in de factuurregel. Bijvoorbeeld het koppelen in WerkExpert met inkooporders.
  • Relaties aanmaken: u kunt nu relaties rechtstreeks vanuit FM Module aanmaken, en deze worden ook in uw boekhoudpakket gecreëerd. Deze functie is momenteel beschikbaar in een van onze XML-koppelingen. Als u deze functionaliteit wilt activeren voor uw koppeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Verkoopfacturen verwerken: we hebben nu de mogelijkheid toegevoegd om verkoopfacturen te verwerken met FM Module. Dit is momenteel beschikbaar voor specifieke klanten, en we overwegen om deze functionaliteit breder aan te bieden, afhankelijk van de vraag.

  • Snellere afbeeldingsweergave: grote paginabestanden worden nu verkleind bij binnenkomst, wat resulteert in snellere afbeeldingsweergave en minder opslag in uw boekhouding.

Wist u dat….?
We werken voortdurend aan het verbeteren van onze factuurherkenning met behulp van nieuwe AI-technologieën. Als u merkt dat facturen van dezelfde leverancier niet altijd correct worden herkend, kunt u een triggermelding aanmaken en deze aan ons doorgeven. We bekijken deze meldingen dagelijks op werkdagen.

Wat zit er in de pipeline?
We ronden binnenkort ons onderzoek af naar de technologie voor onze nieuwe FM Webapp. Zodra we meer informatie hebben, delen we dit in onze nieuwsbrief.

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden.
Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085-7471800