Iedere maand of per kwartaal blikken we door middel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

In september hebben we niet stilgezeten en zijn er weer een aantal interessante toevoegingen gedaan aan FM Module:

  • Koppeling met PrimaNext: We hebben nu extra controles toegevoegd in onze PrimaNext-koppeling. Deze controles zorgen ervoor dat wordt gecontroleerd of een boeking al in PrimaNext voorkomt.
  • Alleen facturen bekijken zonder akkoord te zetten? U kunt nu in FM Module instellen dat een gebruiker de facturen mag bekijken zonder de mogelijkheid om akkoorden te plaatsen. De gebruiker is dus zelf geen accordeur. Voorheen moest men hiervoor naar het archief om facturen in te zien, maar nu kan dit rechtstreeks in het hoofdscherm van FM Module worden gedaan. Deze functie kan per gebruiker worden ingesteld met een algemeen recht dat tussen 70 en 96 ligt. Hiermee kan de gebruiker instellingen niet wijzigen, hoeft geen akkoorden te zetten, maar kan wel facturen bekijken.
  • Automatisch koppelen pagina’s: We hebben een nieuwe mogelijkheid toegevoegd om de pagina’s van een factuur van een bepaalde leverancier automatisch te koppelen. U kunt dit instellen door met de rechtermuisknop op een factuurregel te klikken en te kiezen voor ‘Koppel voortaan alle PDF-pagina’s’. De enige voorwaarde is dat alle pagina’s in het PDF-bestand bij dezelfde factuur horen. U kunt dit ook op dezelfde manier ongedaan maken.

Wist u dat….?
Wij beschikken over een uitgebreide wiki-pagina op onze website met nuttige informatie over het optimaal gebruik van FM Module. Neem gerust een kijkje op onze website, en om in te loggen, gebruikt u het wachtwoord ‘fmmodule@2020’.

Wat zit er in de pipeline?
We staan op het punt om een veelgevraagde functie af te ronden. Binnenkort kunt u per gebruiker aangeven of deze dagelijks of wekelijks een e-mail moet ontvangen met een lijst van alle facturen die nog door deze gebruiker moeten worden goedgekeurd. Bovendien zal er binnenkort ook een optie worden toegevoegd om bij het toewijzen van een goedkeurder aan een factuur automatisch een e-mail te sturen. Hier is alvast een voorproefje (onder voorbehoud van wijzigingen).

Tenslotte
Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Wilt u bespreken of en hoe uw inkoopproces verder kan verbeteren en wat wij daaraan kunnen doen in FM Module of op een andere manier? Schroomt u dan niet en neem contact met ons op. Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden.
Het gaat er uiteindelijk om dat uw inkoopproces makkelijker, sneller en zo goed mogelijk kan verlopen!

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar support@fmmodule.nl of bel 085-7471800