Hoe kunnen we helpen?

3. Weergeven, koppelen en ontkoppelen factuur

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

De afdruk van de factuur staat afgebeeld in het rechter gedeelte van FM Module. De factuur kan worden vergroot en verkleind door met de rechtermuistoets op de factuur te klikken of door met de muis en muiswiel te vergroten en te verkleinen.

Als een factuur uit meerdere pagina’s bestaat, dan komen die per pagina in FM Module te staan.
Het moet wel gaan om pagina’s van dezelfde factuur. En dit moet gedaan worden voordat ze verwerkt zijn.
Binnen FM Module kunt u ze weer aan elkaar toekennen door ze te koppelen.

Als u dat niet doet dan zal FM Module iedere aparte pagina ook behandelen als een op zichzelf staande factuur.

Om de facturen te koppelen kunt u de bij elkaar horende pagina’s selecteren door op uw toetsenbord de “ctrl” toets ingedrukt te houden en vervolgens met de linker muisknop de facturen één voor één te selecteren. De geselecteerde facturen zullen dan ook grijs kleuren, zoals te zien is in onderstaand voorbeeld.

Zodra u alle pagina’s geselecteerd heeft, kunt u links bovenin op de “Factuur koppelen” klikken. Zoals hieronder grijs gekleurd is.

Zodra u hierop klikt, komt er een scherm naar voren. Hierin kunt u selecteren welk blad u als voorblad wilt gebruiken. De rest zal op dat moment verborgen zijn.

Zodra u er een heeft geselecteerd kunt u op koppelen drukken.

Rechts bovenin FM Module kunt u dan zien dat een factuur meerdere bijlagen heeft als u ze heeft samengevoegd. Waar de rode pijl naartoe wijst in het voorbeeld hieronder.

Als u de andere pagina’s wilt zien die hieraan gekoppeld zijn, kunt u klikken op “Documentweergave”.

Hiermee opent er een scherm waarin u alle bijlagen kunt bekijken.

Dit is ook te zien door met de rechter muisknop op de factuurafbeelding te klikken die rechts in beeld is. Hierdoor komt er een balk naar voren waarin u makkelijk kunt wisselen tussen de facturen zonder hier een nieuw scherm voor te openen.

Mocht het zijn dat u de facturen weer wilt ontkoppelen, dan is dit ook mogelijk. Dit is eenvoudig te doen door op de factuur te staan en op de rechter muisknop te drukken. Hiermee komt er een nieuw scherm naar voren. Daar klikt u dan op “Ontkoppel Factuur Bijlagen”.

Vanaf versie 2102 11 is het ook mogelijk om vanuit het scherm waarin de bijlages worden getoond één enkele pagina te ontkoppelen.

Inhoudsopgave