Eigenlijk heb ik het leukste werk dat er is: ik mag er voor zorgen dat mensen meer gemak ervaren en efficiënter kunnen werken. Nu ziet dat er voor iedere gebruiker soms net even anders uit, maar aan het eind van de rit zorg ik met maatwerk dat FM Module gebruikers lekker kunnen werken. En dat maakt mij tevreden.

Nu kent u wellicht de voordelen van FM Module al, maar wist u dat ik voor ieder pakket waarmee het wordt gekoppeld in de systemen duik? We hebben namelijk geen standaardoplossing of standaardkoppeling voor FM Module, maar ieder pakket heeft zijn eigen koppeling. Dit hebben we bewust gedaan, zodat FM Module geschikt is om met ieder mogelijk pakket te koppelen.

Aan de slag met maatwerk

Want of u nu FM Module gebruikt in combinatie met uw boekhoudpakket, uw voorraadsysteem of met een Excel spreadsheet, ik zorg aan de achterkant dat dit vlekkeloos gaat verlopen. Mijn mantra is dat echt maatwerk in uw koppeling zorgt dat het meest uit systemen wordt gehaald. Want een standaardoplossing werkt maar voor een x percentage van de gebruikers. En ik word juist getriggerd door de module steeds op scherp te stellen. Kan het sneller? Wat kan soepeler? Ontbreken er functionaliteiten?

Naast het maatwerk in de diverse koppelingen, blijven we ook aan FM Module zelf werken. Zoals met machine learning, het verwerken van wensen van onze gebruikers en sinds kort ook aan onze (online) WebApp.Maar ook aan de interface en de module zelf. Het is namelijk voor ons (en u) van belang dat de leercurve van FM Module laagdrempelig blijft. Na een korte uitleg, moet iedereen er mee kunnen werken. Het moet eenvoudig te leren zijn, eenvoudig en snel te gebruiken zijn en eenvoudig te onthouden zijn.

Lage instapdrempel

Niet alleen de leercurve willen we makkelijk houden, ook het overgaan op onze FM Module. Of u nu een zzp’er bent, administratie van verschillende bedrijven voert of voor een groothandel inkoopt, onze FM Module past bij u. Geen hoge instapkosten en direct aan de slag kunnen met het verwerken, accorderen en archiveren. Zodat u zich kun bezig houden met de zaken die er echt voor u toe doen.

Voor mij zit mijn werkdag er op als u tevreden bent over hoe FM Module voor u werkt. Dan ga ik ook met een tevreden hart naar huis en het motiveert mij om iedere dag het meeste uit mijn werk te halen.

Heeft u wensen of ideeën over FM Module? Ik hoor ze graag en benieuwd naar uw verhaal!