Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maanden juli en augustus weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Het is nu mogelijk de volgorde van de factuurpagina’s te verschuiven. U kunt de volgorde van de tweede pagina tot en met de laatste pagina wijzigen. Dat kan handig zijn als u veel factuurpagina’s heeft en de volgorde niet is wat u wenst.
  • Wilt u automatisch het akkoord voor alle gebruikers in een administratie zetten? Dat is kan met een nieuwe gebruikersinstelling. U kunt dit aan ons doorgeven en wij zetten het voor u aan.
  • Wanneer bij het inboeken van uw factuur de relatie en grootboekrekeningen gegevens nog niet waren ingevuld in een trigger dan kunnen ze automatisch worden ingevuld, zonder dat u er omkijken naar heeft. De volgende keer als u een factuur van deze leverancier ontvangt, zijn deze gegevens al automatisch in FM Module ingevuld. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem contact met ons op en wij zetten het voor u aan.

Wat zit er in de pijplijn?

Wij werken aan een nieuwe en moderne webapplicatie. De huidige functionaliteit in mobiel.fmmodule.nl zit hier inmiddels in en wij willen nog diverse verbeteringen aanbrengen in de gebruikersschermen. Zodra we daarmee verder zijn, zullen we u een seintje geven wanneer we deze app vrijgeven.
Wij hebben het certificaat om onze setup te ondertekenen vernieuwd. Dit zit in de laatste versie van FM Module (2108-263). Hiermee tonen we aan dat het installatieprogramma van FM Module echt van VWC afkomstig is en niet van anderen. Het betekent voor u dat u geen melding krijgt op uw scherm dat de setup bij het uitvoeren niet vertrouwd wordt.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.