Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maanden september weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Het is mogelijk om zelf het wachtwoord in te stellen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen om deze versie van FM Module aan u toe te kennen.
  • Het is mogelijk om de volgorde van de factuurpagina’s vanaf pagina 2 en hoger te verschuiven.
  • In onze PRIMA-koppeling is een extra controle ingebouwd op dubbele facturen. Is dit wat voor u nodig is? Geef ons een seintje, dan zetten we deze instelling voor u aan.
  • Automatisch bijwerken van relatie en grootboekrekeningen in de trigger is in werking. Als u de relatie of grootboekrekeningen nog niet hebt ingevuld, dan kan dit automatisch gebeuren bij het verwerken van de factuur. FM Module werkt de trigger automatisch bij met deze gegevens in het geval deze nog niet waren ingevuld. Zijn deze gegevens al wel ingevuld, dan werkt FM Module deze niet bij. Ook hiervoor geldt: geef een seintje als dit een welkome optie is voor u, dan zetten we het aan.

Wat zit er in de pijplijn?

Wij werken nog steeds aan een nieuwe en moderne webapplicatie. De laatste stappen hiervoor zijn in kaart gebracht. De huidige functionaliteit in mobiel.fmmodule.nl zit er inmiddels in en wij willen nog diverse verbeteringen aanbrengen in de gebruikersschermen, voordat we deze app vrijgeven. Heeft u interesse, laat het ons weten.
Dat u met onze SnelStart-koppeling op de juiste manie rbtw-verlegd in SnelStart kunt boeken? De boekingsregels moeten er als volgt uit zien:

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.