FM Module verwerkt inkoopfacturen in de boekhouding van de klant door middel van automatisch scannen en herkennen. We willen dit op een hoger niveau brengen en slimmer doen, waarover ook de opdracht gaat . De boeking voor de boekhouding – en dit kan in principe elk boekhoudsysteem zijn – moet namelijk zoveel als mogelijk correct door FM Module worden verwerkt.

Kun jij het advies van eerder onderzoek helpen implementeren en kijken in hoeverre Machine Learning of AI ons nog verder kan helpen in onze weg naar robotic accounting?

Je gaat bij ons werken aan het toepassen van de resultaten van een onderzoek naar de toepassing van Machine Learning en het verzinnen van slimmer algoritmen daarom heen. De oplossing kan direct worden gebruikt voor FM Module, je ziet daardoor meteen het resultaat van je eigen werk! Een opdracht met veel eigen inbreng en in een moderne technologische softwarearchitectuur.

Ben jij een derdejaars Windesheim-student en op zoek naar een bedrijfsopdracht voor het keuzesemester Quality in Software Development? Dan zoeken wij jou! Download de flyer of neem direct contact op via software@vwc.nl.

Volg jij een andere opleiding of ben je op zoek naar een andere opdracht? Ook dan kun je contact opnemen met het FM Module-team via software@vwc.nl. Wij zijn altijd op zoek naar studenten die open staan voor opdrachten en zelf met mooie initiatieven komen. Zo hebben eerdere studenten al vanuit huis aan een Machine Learning opdracht gewerkt en hadden we softwarestudenten aan kantoor. Meer weten over FM Module en hoe klanten ons product ervaren?