Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maanden oktober en november weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Een hinderlijke fout is eruit verholpen. Bij creditfacturen stonden bij de boekingsregels wel negatieve bedragen, maar bij de totalen van de factuur niet. Dit is nu opgelost.
  • In onze SnelStart-koppeling is het mogelijk het boekstuknummer van de inkoopfactuur in FM Module te tonen in de kolom ‘Intern factuurnummer’. Dit geldt als u automatisch boekstuknummering heeft ingesteld in SnelStart.
  • Bij het handmatig koppelen van factuurpagina’s wordt de relatie overgenomen van de eerste pagina op de volgende pagina’s.

Verder is er een kleine veiligheidsverbetering doorgevoerd. Na verloop van inactieve tijd kunt u automatisch uitgelogd worden uit FM Module. Hierdoor blijft het scherm van FM Module niet altijd open staan voor ongewenste toegang door anderen. Via de instellingen kunt u instellen of een wanneer er automatisch uitgelogd moet worden. In het voorbeeld geldt dat als u twee minuten niet actief bent in FM Module, FM Module u na twee minuten automatisch uitlogt. U kunt deze tijd zelf instellen.

Instelling FM Module

Wat zit er in de pijplijn?

Binnenkort leveren we een nieuwe koppeling op naar het pakket WerkExpert.
Dat wij regelmatig een nieuwe versie van FM Module maken, waarin diverse kleine verbeteringen zitten? Loopt u ergens tegenaan of wilt u altijd van de laatste versie van FM Module gebruik maken? Wij kunnen het zo instellen dat wij altijd de laatste versie aan u toekennen. Heeft u ook een wens of verbetering voor FM Module? Dat horen wij graag! Geeft u het aan ons door?

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.