Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand december weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Onze nieuwe koppeling met het pakket WerkExpert van RoveCom is productiegereed gemaakt. De laatste puntjes worden op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet.
  • Er is een nieuwe ‘Pakbon’ koppeling toegevoegd. Hiermee kunt u allerlei documenten (denk aan pakbonnen of werkbonnen) naar FM Module toesturen, die in een aparte administratie worden toegevoegd en waarin u makkelijk kunt zoeken vanuit het digitale archief.
  • Het is nu ook mogelijk om in het archief op basis van een datumreeks te zoeken. Onderin het scherm zijn twee extra velden toegevoegd om op datum te zoeken en eventueel te combineren met andere zoekvelden erboven. Ook hiervoor geldt, wilt u hiervan gebruik maken: laat het ons weten. Dan zetten wij dit voor u aan.

Screenshot van het nieuwe datumzoekveld van FM Module

  • Aan onze SnelStart koppeling (zowel voor lokale als online administraties in SnelStart) is ondersteuning voor het boeken van bedragen op G-rekeningen toegevoegd.
  • Een wens die wij van diverse klanten hoorden, is inmiddels gerealiseerd. U kunt vanaf versie 2112-231- gebruik maken van een overzicht van het aantal openstaande akkoorden per gebruiker en/of per administratie.

Screenshot van het overzicht openstaande akkoorden

Voor alle bovenstaande toevoegingen geldt, wilt u hiervan gebruik maken: laat het ons weten. Dan zetten wij dit voor u aan en kunt u nog prettiger werken met FM Module.

Wat zit er in de pijplijn?

Binnenkort willen wij de eerste versie van onze vernieuwde web applicatie van FM Module gaan afronden. Deze applicatie gaat mobiel.fmmodule.nl op termijn vervangen. Blijf daarom deze updates volgen, zodat u op de hoogte blijft.
Dat u sinds versie 2112-231 uw eigen thema in FM Module kunt kiezen? Zo kunt u uw eigen gewenste kleurinstelling kiezen. Voor welk thema gaat u?

De verschillende kleur thema's van FM Module

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.