Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand januari weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Onze koppeling met Mamut is uitgebreid. Het is nu mogelijk om de factuur zo te verwerken dat hij in Mamut ook betaald kan worden.
  • Er is een grote snelheidsverbetering doorgevoerd, zodat FM Module prettiger werkt bij trage verbindingen.
  • Het is nu mogelijk om meerder boekingsregels van hetzelfde kostentype sneller toe te voegen. Voorheen moest u elke regel afzonderlijk toevoegen.
  • Er is een handig administratiefilter toegevoegd, waarin u de administraties kunt selecteren die u in FM Module wilt. Zo kunt u per administratie eenvoudig de facturen afwerken.
  • Een wens die wij van diverse klanten hoorden, is inmiddels gerealiseerd. U kunt vanaf versie 2201-241  gebruik maken van rekenfuncties in het debet- of credit-veld van de boekingsregels.

Wat zit er in de pijplijn?

Binnenkort willen wij onze UBL-koppeling updaten, zodat de laatste versie van de UBL2.1-standaard wordt ondersteund. Mocht u facturen in UBL-formaat ontvangen (te herkennen aan de extensie ‘.ubl’ in de bestandsnaam), dan zou u m.b.v. deze koppeling deze facturen ook kunnen verwerken.
Dat u sinds versie 2112-231 met onze SnelStart-koppeling voor uw online of lokale administratie gebruik kunt maken van g-rekeningen in SnelStart?

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.