Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maand februari weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • We hebben de mogelijkheid toegevoegd om bij het wijzigen van de relatie, het factuurnummer, andere gegevens van de factuur of bij het koppelen van facturen, deze ook in alle pagina’s in te stellen. Deze functionaliteit staat achter een instelling. Standaard wordt dit niet overgenomen.
  • De tekst van de factuur is nu als een losse tab beschikbaar. Hiermee kunt u eenvoudig tekst uit de factuur kopiëren naar bijvoorbeeld de boekingsregels.
  • Onze UBL-koppeling ondersteund nu de UBL 2.1 standaard.
  • Als er geen facturen te tonen zijn (na bijvoorbeeld een zoekopdracht), dan wordt het scherm nu leeg gemaakt.
  • De bedragen van een creditfactuur worden in eerste instantie niet goed weergegeven in de factuurtabel. Dit is nu opgelost.

Wat zit er in de pijplijn?

We zijn verder gegaan met het ontwikkelen van onze FM Module webapp. De functionaliteit van mobiel.fmmodule.nl is inmiddels volledig overgebouwd in de nieuwe webapp. Als u mee wilt draaien in een pilot om alvast van deze app gebruik te maken, neem dan contact met ons op.
Van onze nieuwe WerkExpert koppeling: de eerste klanten maken hiervan sinds kort gebruik. WerkExpert is een branch-specifieke oplossing die o.a. facturen doorzet naar Accountview. Wist u dat wij ook een rechtstreekse koppeling met Accountview hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.