Iedere maand blikken we doormiddel van een update terug op de ontwikkelingen die FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maanden maart en april weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Onze Afas-koppeling is geactualiseerd en werkt nu ook goed met Afas Small Business.
  • Het is mogelijk om vooruit te boeken in Prima. Dit kan door gebruik te maken van de functionaliteit van ‘geblokkeerd’ boeken in FM Module. Voor een bepaalde gebruiker is in te stellen dat deze na het akkoord op de factuur, deze alvast mag inboeken in Prima zonder dat alle akkoorden al zijn gezet. De betaaltermijn van de factuur wordt op 999 dagen gezet. Nadat het laatste akkoord is gezet en de factuur definitief verwerkt wordt, wordt de betaaltermijn weer teruggezet naar de krediettermijn van de leverancier of de standaard krediettermijn.
  • Het aantal karakters in de omschrijving van de factuur of de boekingsregels worden getoond. Handig als uw koppeling een maximaal aantal karakters voor de omschrijving voorschrijft.
  • Door middel van een instelling is het mogelijk om de totaalbedragen van de factuurbijlagen (de pagina’s 2 en verder) op 0 te zetten, zodat u makkelijker in het archief de hoofdpagina kunt terug zoeken.

Wat zit er in de pijplijn?

We zijn verder gegaan met het ontwikkelen van onze FM Module webapp. De functionaliteit van mobiel.fmmodule.nl is inmiddels volledig overgebouwd in de nieuwe webapp. Als u mee wilt  draaien in een pilot om alvast van deze app gebruik te maken, neem dan contact met ons op.

Momenteel werken we aan de schermontwerpen van de factuurgegevens, boekingsregels en accordering. Met de bouw hiervan zijn we sinds kort gestart.


Wist u dat wij inmiddels veel koppelingen ontwikkeld hebben, zoals SnelStart, Unit4 Multivers, Afas, Accountview, WerkExpert, Groenvision, AlertXd? Ook ondersteuning wij de UBL-standaard. Heeft u administraties in verschillende boekhoudpaketten, dat kan allemaal tegelijk in FM Module. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook als uw gewenste koppeling nog niet door ons ondersteund wordt.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.