Skip to content

Update juli – augustus 2021

Iedere maand blikken we terug naar welke updates FM Module heeft ondergaan. Leest u mee?

Wat zit er in de laatste versie?

Er zijn in de maanden juli en augustus weer een aantal toevoegingen in FM Module gedaan:

  • Het is nu mogelijk de volgorde van de factuurpagina’s te verschuiven. U kunt de volgorde van de tweede pagina tot en met de laatste pagina wijzigen. Dat kan handig zijn als u veel factuurpagina’s heeft en de volgorde niet is wat u wenst.
  • Wilt u automatisch het akkoord voor alle gebruikers in een administratie zetten? Dat is kan met een nieuwe gebruikersinstelling. U kunt dit aan ons doorgeven en wij zetten het voor u aan.
  • Wanneer bij het inboeken van uw factuur de relatie en grootboekrekeningen gegevens nog niet waren ingevuld in een trigger dan kunnen ze automatisch worden ingevuld, zonder dat u er omkijken naar heeft. De volgende keer als u een factuur van deze leverancier ontvangt, zijn deze gegevens al automatisch in FM Module ingevuld. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem contact met ons op en wij zetten het voor u aan.

Wat zit er in de pijplijn?

Wij werken aan een nieuwe en moderne webapplicatie. De huidige functionaliteit in mobiel.fmmodule.nl zit hier inmiddels in en wij willen nog diverse verbeteringen aanbrengen in de gebruikersschermen. Zodra we daarmee verder zijn, zullen we u een seintje geven wanneer we deze app vrijgeven.
Wij hebben het certificaat om onze setup te ondertekenen vernieuwd. Dit zit in de laatste versie van FM Module (2108-263). Hiermee tonen we aan dat het installatieprogramma van FM Module echt van VWC afkomstig is en niet van anderen. Het betekent voor u dat u geen melding krijgt op uw scherm dat de setup bij het uitvoeren niet vertrouwd wordt.

Meer weten? Wilt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden of wilt u over op de laatste versie van FM Module, stuur dan een mail naar henk@vwc.nl.

Henk Wagterveld


Henk Wagterveld
Softwareontwikkelaar
henk@vwc.nl | support@fmmodule.nl

Deze bedrijven profiteren elke dag van FM Module:

Zonnegilde
Wielink
VDP – Van De Put
VVB Advies
Stoter
Schiphol
Jos van Rees & ZN BV
Hoeben Metalen B.V.
H. Kamp
De Groot Diervoeders B.V.
Gebr. Visscher
Eplucon
E.G. ten Kate
De Bruin – Tankbouw
Boer
Belvy
Visscher
Van Dijk
Carpetline
Bruggeman
Recycling Kampen
Vingino

Gratis demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u geheel vrijblijvend de werking en voordelen van FM Module zien. Dit kan bij u op locatie, of in één van onze vestigingen.

Brochure download

Vul uw gegevens in en ontvang direct de brochure van FM Module.

×